Tanquen el pavelló de la Floresta per la caiguda d'una placa

S'ha suspès el partit de futbol sala infantil entre el FS Sant Cugat C i l'Olimpyc Floresta FS B, i s'hi han desplaçat una dotació de bombers i agents de la Policia Local

El partit de futbol sala entre el FS Sant Cugat C i l'Olimpyc Floresta FS B, corresponent a la 14a jornada de lliga de 3a Divisió Infantil, s'ha suspès. Una placa de metacrilat del pavelló municipal de la Floresta ha cedit i ha caigut a l'exterior de la instal·lació, sense ferits. L'àrbitre del partit ha suspès l'enfrontament. Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una dotació de bombers i agents de la Policia Local. L'Ajuntament ha tancat, per seguretat, la zona esportiva municipal Can Llobet, i els 3 partits que s'havien de jugar s'han suspès.

Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha explicat que "el vent" és qui ha causat aquesta incidència i que "la Brigada municipal ho arreglarà el més aviat possible. Aquesta setmana n'ha caigut un altra. Ja ens van avisar i ho vam dir a la Brigada, que té la seva planificació i no ha tingut temps d'anar-hi". Segons Rovira, aquest dilluns, 13 de febrer, l'Ajuntament valorarà si obre l'equipament o el manté tancat, segons la força del vent.

Àngel Ruiz: "No és la primera vegada que passa"

El pavelló municipal de la Floresta, sense dues fulles de metracilat, que han caigut. Escalfem Can Llobet

Àngel Ruiz, president de l'Olimpyc Floresta FS, ha assenyalat que "no és la primera vegada que això passa. Aquesta setmana, per exemple, ja n'ha caigut un altre, i vam avisar a l'Ajuntament de Sant Cugat". Ruiz explica que les plaques de metacrilat que cobreixen una part del pavelló "són molt febles i que amb una pilotada o un cop de vent és fàcil que caiguin. No podem continuar així perquè això no és normal".

Jordi Palau: "L'Ajuntament de Sant Cugat no s'ho ha mirat"

El Futbol Sala Sant Cugat també és usuari d'aquesta instal·lació municipal. Tot i que no hi entrena, sí que hi competeixen diferents equips de l'entitat. Aquest diumenge, 12 de febrer, a la tarda, per exemple, hi havien de jugar 3 equips: l'infantil C, el juvenil A i el sènior B. Jordi Palau, president del FS Sant Cugat, ha assegurat que "el FS Sant Cugat lamenta el risc que existeix d'un temps d'ençà al pavelló municipal de la Floresta i esperem que se solucioni ràpid pel bé de tots els esportistes de Sant Cugat que utilitzem la instal·lació".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem