Unanimitat dels clubs de SantCugatCreix perquè el Club Muntanyenc en formi part

Ambdues parts han de reunir-se per debatre la possible entrada del club santcugatenc, després que la secció de gimnàstica del Club Muntanyenc participi en el projecte Sportboard

El Club Muntanyenc Sant Cugat podria ser el 7è club santcugatenc en unir-se a SantCugatCreix, una associació de clubs santcugatencs que treballa per enfortir l'esport local. Així ho ha confirmat el president de l'associació Miquel Martínez, després que els 6 clubs que en formen part donessin llum verda en l'assemblea ordinària, celebrada el dimarts 20 de febrer.

El contacte entre SantCugatCreix i el Club Muntanyenc Sant Cugat va iniciar arran que el club santcugatenc comencés a participar en l'Sportboard, un programa europeu que té per finalitat generar una bona governança en l'àmbit esportiu i que pretén fer un seguiment i definir un comportament ètic en els esportistes, fent un treball sistemàtic d'indicadors com l'assetjament, la discriminació, el dopatge, l'abús, la violència o l'arranjament de partits. "Arran d'aquesta participació s'ha obert la possibilitat d'adherir el Club Muntanyenc a SantCugatCreix. Encara hem de reunir-nos i veure com formalitzem la nostra relació, però des de l'associació estem encantats de comptar amb aquest nou club", ha explicat Miquel Martínez.

SantCugatCreix va néixer el maig de 2014 amb la voluntat de treballar per l'esport local de Sant Cugat. Els clubs fundadors van ser el DSV Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat i un any més tard es va incorporar Junior FC. Actualment, a més d'aquests 4 socis, s'hi van afegir el Club Handbol Sant Cugat i el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. Aquest 2024, la família de SantCugatCreix podria créixer amb l'adhesió del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem