Unes 200 jugadores participaran en la 35a edició del Torneig Sant Cugat FC de futbol

El torneig serà en la categoria femenina i es disputarà a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau, camp de joc del Sant Cugat Futbol Club, entitat organitzadora

El Sant Cugat Futbol Club celebra el dissabte 9 de juny la 35a edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat. En aquesta ocasió, les protagonistes seran les jugadores, doncs el torneig serà exclusivament femení en les categories aleví-infantil, cadet-juvenil i sènior. El torneig es disputarà durant 12 hores i hi tindran presència 8 clubs en les diferents categories.


En les últimes temporades, el torneig se celebra de manera bianual. Com apunta Tono Cadevall, coordinador de l'àrea femenina: "No es tracta d'un torneig competitiu, sinó un torneig a escala social. La idea és que les jugadores puguin gaudir de l'esport"

Futbol-7

Durant la jornada matinal, serà el torn de les categories de futbol-7. En aquesta categoria, es disputaran dues competicions diferenciades, pel nivell de competició i formació dels equips.


En format de lligueta, tots contra tots, el grup 1 comptarà amb equips de la categoria infantil-aleví que juguen en lligues competitives. En aquest grup i hi haurà la presència del segon equip del Seagull CE, el Manlleu AEC i el Molins de Rei FC, a part de les representants del club.


En l'altre grup, en el que hi participaran els equips formatius, estarà conformat per 5 conjunts: l'equip C del Seagull CE, el Riudeperes CF Atlètic, el Roca Prebenjamí-Benjamí, a més del benjamí-infantil i del prebenjamí-benjamí de les vermell-i-negres. Aquesta competició també es disputarà en format lligueta.

Futbol 11

A les 11.30h, començarà la competició de la categoria cadet-juvenil. Els equips representants són el Seagull CE, el Levante Las Planas i el Martorell CF, a més del Sant Cugat FC. Els quatre equips estaran en un mateix grup i amb un sistema de competició de tots contra tots, es decidirà el vencedor. L'entrega de premis es realitzarà a partir de les 15.15h.


Finalment, en la categoria sènior, els equips disputaran una semifinal per determinar els clubs que es jugaran la copa. En la primera semifinal, el Sant Cugat FC A s'enfrontarà al Levante Las Planas a les 15.30h, mentre que la segona semifinal començarà a les 16.25h i la disputaran el segon equip del Sant Cugat FC vers a un club encara per determinar. Els vencedors d'ambdues semifinals es veuran les cares a les 18.30h, però abans els equips derrotats es disputaran la tercera posició. La jornada conclourà amb l'entrega de trofeus a les 19.30h, donant punt final a la 35a edició del Torneig de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem