Unes colònies d'estiu de BTT, primera activitat conjunta de la Unió Ciclista i Dinamiks

El club esportiu i l'empresa social de serveis educatius d'oci i esport han segellat recentment un conveni de col·laboració

Unes colònies d'estiu de BTT (Bicicleta Tot Terreny) és la primera activitat que coorganitzaran la Unió Ciclista Sant Cugat i Dinamiks, una empresa social de serveis educatius d'oci i esport. Això serà després que fa uns mesos signessin un conveni de col·laboració, de caràcter anual i prorrogable any a any.

Aquesta activitat, de caràcter lúdica, educativa i divulgativa, es farà de l'1 al 5 de juliol, en una casa de colònies de Vilanova de Prades, i està pensada per a nois i noies de 10 a 15 anys. L'aprenentatge, el lleure, la sostenibilitat i els valors seran els elements clau d'aquestes colònies. L'organització ofereix un màxim de 50 places, i les inscripcions s'obrian a principis de març i es podran formalitzar al web de Dinamiks, tot i que al web de la Unió Ciclista Sant Cugat també hi haurà informació. Les colònies tenen un preu de 270 euros.

Carlos Felipe, administrador de Dinamiks, ha avançat que en aquestes colònies hi participaran un o dos nens autistes perquè forma part de la filosofia de Dinamiks. "És un dels reptes que ens hem fixat" ha assegurat Felipe.

Aquest serà el tercer any que Dinamiks convoca aquesta activitat, però enguany amb un format diferent i amb la coorganització de la Unió Ciclista Sant Cugat, que fa uns anys també va organitzar unes colònies de BTT.

Felipe: "És una oportunitat molt bona"
Per a Carlos Felipe, establir aquesta col·laboració amb la Unió Ciclista Sant Cugat "és una oportunitat molt bona". Rafa Robledo, per la seva banda, ha dit que "la nostra és una entitat oberta i amb sensibilitat".

La roda de premsa, que s'ha celebrat aquest dimarts, 17 de febrer, a la tarda, a la seu de la Unió Ciclista Sant Cugat, també ha comptat amb la presència de Cristina Jané, directora esportiva de l'Escola de Ciclisme de la Unió Ciclista Sant Cugat, i de Jordi Calm, coordinador de projectes de colònies de Dinamiks.

La seu s'inaugurarà el 14 de març
Rafa Robledo, president de la Unió Ciclista Sant Cugat, ha fet públic que la inauguració oficial de la nova seu social de l'entitat tindrà lloc el dissabte 14 de març, a les 18 hores. L'acte estarà presidit per Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, i i també probablement amb el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Josep Bochaca.

 
Comentaris

Destaquem