La Unió Esportiva Sant Cugat presenta els equips, sota el clam "la UESC és un sentiment"

En aquesta temporada, el club vermell-i-negre compta amb la secció de bàsquet i la secció de tennis taula i estrena nou himne

La Unió Esportiva Sant Cugat va presentar els més de 600 jugadors que conformen el club aquesta temporada, en un pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler que va omplir la graderia de vermell-i-negre, el diumenge 29 d'octubre. Amb això, en un ambient festiu i amb familiars i amics entregats, el club santcugatenc va presentar la seva secció de bàsquet, la seva secció de tennis taula i el nou himne de l'entitat, sota el clam de "la UESC és un sentiment".

Presentació dels equips de la Unió Esportiva Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet.

El club santcugatenc segueix demostrant ser un dels clubs arrelats en el municipi, i és que aquesta temporada, la seva secció de bàsquet compta amb 54 equips: l'escoleta, 4 preminis (2 masculins i 2 femenins), 9 minis (6 masculins i 2 femenins), 4 preinfantils (3 masculins i 1 femení), 6 infantils (5 masculins i 1 femení), 10 cadets (6 masculins i 4 femenins), 10 juniors (6 masculins i 4 femenins), 2 sots-21 masculins, 1 sub-25 femenins i 5 sèniors (3 masculins i 2 femenins), a més dels equips ASDI i TEA. Així doncs, el club forma més de 600 jugadors aquesta temporada, una temporada en la qual el seu masculí s'ha estrenat en la recentment creada Supercopa Catalunya, l'elit del bàsquet català.

Pel que fa a la secció de tennis taula, aquesta temporada la UESC està formada per 75 jugadors i 11 equips (5 nacionals, 4 provincials i 2 de veterans). Un dels reptes més importants per aquesta secció és aconseguir la permanència del seu primer equip femení en la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, en la seva 2a temporada en l'elit del tennis taula.El club, a més, tenia una sorpresa per a tots els presents, i és que va presentar el nou himne de l'entitat, un himne que defineix el club com "un sentiment des de que ets un nen" i que destaca la UESC com "un esport que portes al cor". Finalment, el president, Vicenç Beltran, va agrair la dedicació a les persones que el formen part del club i va posar com a objectius futurs de l'entitat "ser un club més inclusiu i amb més presència femenina".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem