Uns 150 nens participen als campionats locals de judo i karate

La principal novetat d'aquest any ha estat la inclusió del primer Campionat Local Escolar de Karate, en la que han participat al voltant de 90 karateques

El Pavelló 1 de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler ha acollit aquest dissabte 18 de gener al matí la 11ª edició del Campionat Local Escolar de Judo i el primer Campionat Local Escolar de Karate. L'activitat, organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), ha comptat amb la participació de 150 esportistes, 60 han fet judo i prop de 90 karate.

Al Campionat Local Escolar de Judo han participat judoques del Pins del Vallès, l'Europa, l'Àgora i el Gimnàs Miquel Canela de les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. La competició s'ha desenvolupat mitjançant combats de minut i mig arbitrats i supervisats per jutges-àrbitres de la Federació Catalana de Judo.

La gran novetat: el karate
Per primera vegada a la competició de judo s'ha afegit el Campionat Local Escolar de Karate. La competició ha superat totes les expectatives i ha comptat amb la participació de prop de 90 alumnes de les escoles Pi de'n Xandri, Collserola, Santa Isabel i Pureza de María i del Club Karate Sant Cugat.

L'activitat, en aquest cas, ha consistit en un escalfament-exhibició previ amb tots els karateques, i posteriorment s'han fet kates, també en les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. 

Tant el Campionat Local Escolar de Judo com el de Karate són Final Local dels Jocs Esportius Escolars, tot i que no és classificatori per a la Final Comarcal. L'organització ha repartit medalles per a tots els participants.

 
Comentaris

Destaquem