Uns 500 jugadors participaren en la 26a Jornada d'Handbol Escolar

Organitzada per l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom i el Club Handbol Sant Cugat, la jornada reunirà a 45 equips durant 12 hores a les pistes municipals de La Floresta

Dissabte 16 de juny se celebrarà la 26a Jornada d'Handbol Escolar a les pistes municipals de La Floresta. Durant 12 hores, 45 equips participaren en un torneig d'handbol per posar punt final a la temporada 2017/2018. Enguany, hi haurà 4 categories: benjamí, aleví, infantil masculí i infantil femení.


En les categories de mini handbol, els equips estaran dividits en 4 grups diferents. Els vencedors de cada grup, passaran a jugar les semifinals i els equips guanyadors de l'eliminatòria, seran els encarregats de jugar la final. Per la seva banda, en la categoria infantil masculina, els conjunts estaran repartits en dos grups i els vencedors d'ambdós grups es disputaran la fase final, mentre que en la categoria infantil femenina hi haurà 5 equips, que es disputaran les dues primeres places per a jugar el partit decisiu.


En el torneig, hi participaran clubs de diferents ciutats com el BM La Roca, el Club Handbol Igualada, el Club Esportiu Molins de Rei, el Club Handbol Sant Joan d'Espí i el Creu Alta Sabadell Handbol, a més d'equips escolars de la ciutat i de Terrassa i els infantils del Club Handbol Sant Cugat. A part, durant la jornada, els jugadors, familiars i components de l'equip tindran accés a la piscina municipal i hi haurà muntat un servei de bar per part del CH Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem