El Valldoreix FC recorre davant la federació el partit contra la UE Sant Joan Despí

Els de José Andrés Vargas, que són a 6 punts del líder, el Sant Cugat FC, demanen que se'ls doni els 3 punts en joc

El Valldoreix FC ha enviat un recurs al Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol respecte al partit que el seu primer equip va jugar el diumenge 12 de gener, al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol, i en el que va perdre (0-1) amb la UE Sant Joan Despí. El gol visitant va arribar en temps afegit, en l'última jugada del partit, corresponent en la jornada 16 del grup 3 de 2a Catalana.

Més info: El Valldoreix FC perd el tercer partit de la temporada en la última jugada

Alan Benedito, expulsat el dia anterior com a entrenador

En el recurs, que el Valldoreix FC ha enviat a l'estament federatiu aquest dimarts, 16 de gener, detalla que el jugador (va ser substituït en el minut 64 de partit) amb el dorsal número 10 de la UE Sant Joan Despí, Alan Benedito Gómez, va jugar aquest enfrontament quan el dia anterior, el dissabte 11 de gener, havia estat expulsat en un partit com a entrenador de l'aleví F de la UE Sant Joan Despí, que va jugar al camp de l'Escola Esportiva Llor i que, segons l'acta del partit, es va suspendre amb el resultat de 3 gols a 2. Benedito va rebre una targeta groga en el minut 23 i una de vermella en el minut 24 del xoc corresponent en la jornada 11 del grup 59 de la 3a Divisió Aleví. El club valldoreixenc entén que, tal com marca la normativa, el futbolista de l'equip del Baix Llobregat no podia jugar aquest partit i demana sumar els 3 punts en joc. El Comitè de Competició podria fallar el pròxim dimecres 22 de gener, quan es reunirà la pròxima vegada.

El Valldoreix FC és a 6 punts del líder, el Sant Cugat FC

El Valldoreix FC és cinquè en la lliga amb 29 punts, a 6 punts del primer, el Sant Cugat FC. Per contra, la UE Sant Joan Despí és setzè i antepenúltim amb 14 punts, en zona de descens a 3a Catalana. En aquest enfrontament amb la UE Sant Joan Despí, el Valldoreix FC va encaixar la tercera derrota en el campionat, segona com a local.

El Valldoreix FC visita en l'última jornada de la primera volta el tercer

El Valldoreix FC visita en la 17a i última jornada de la primera volta el camp del tercer classificat, la UD Unificación Bellvitge, amb 2 punts més que el conjunt que entrena José Andrés Vargas. Aquest encontre es jugarà el diumenge 19 de gener, a les 12.15 hores.