El Valldoreix FC, únic club català que ha assolit 3 Premis de Joc Net

El Joc Net és un nou guardó de la Federació Catalana de Futbol que premia als millors equips catalans en Fair Play de cada grup de futbol 11 masculí

Els 3 equips amateurs del Valldoreix FC han estat guardonats amb el premi Joc Net, després que la Federació Catalana de Futbol instaurés un nou premi de Fair Play, aquesta temporada, sota el nom de Joc Net. Aquest reconeixement premia als equips que juguen amb més Fair Play, donant 1.000 euros al primer classificat i 500 euros al segon de cada grup de les diferents competicions de futbol 11 masculí català.

Amb això, el primer equip del Valldoreix FC va acabar com el conjunt amb més Fair Play del grup 3 de 2a Catalana, empatat a punts amb la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, mentre que el tercer equip del Valldoreix FC finalitzava líder d'aquest rànquing del grup 16 de 4a Catalana per sobre el CD Almeda. A més, el conjunt B aconseguia la 2a posició del Joc Net del grup 15 de 4a Catalana, superat només per la Fundació Esportiva Hospitalet.

D'altra banda, altres equips santcugatencs també han obtingut el premi del Joc Net. Aquest és el cas del Sant Cugat FC B, que ha acabat primer del grup 7 de 3a Catalana, i del Junior FC, que ha assolit la 2a posició del Joc Net del grup 4 de 3a Catalana.

 
 
 
Comentaris

Destaquem