Velasco i Riera, campions locals de l’International Tennis Senior Open Valldoreix

Jairo Velasco s’ha imposat en la categoria individual +65 i en dobles +60, i Gisela Riera ha superat a la també santcugatenca Sònia Delgado en la final de l’individual +35

Gisela Riera i Sònia Delgado, ambdós santcugatenques, han protagonitzat, aquest diumenge 5 de setembre, un dels partits més destacats de la darrera jornada del 5è International Tennis Senior Open Valldoreix. Finalment ha estat Gisela Riera qui s’ha imposat per un ajustat 3-6, 7-6 (5) i 6-4 en la final de la categoria individual +35.

L’altre gran protagonista local del campionat ha estat Jairo Velasco. Jugador del CE Valldoreix –també ho és Sònia Delgado–, Velasco ha vençut en la categoria individual +65 i en dobles +60. En el torneig individual ha superat en dos sets a Sebastián Hidalgo (6-4 i 6-3), i en el dobles ha vençut, fent parella amb l’italià Elgardo Gardetti, a Luís Mérida i Antonio Romero (6-3 i 6-1).

Consulteu tots els resultats

90 tennistes i 11 nacionalitats

Jairo Velasco, guanyador de la categoria +65. FOTO: Lali Puig

Suècia, Holanda, Gran Bretanya, França, Alemanya, Itàlia, Espanya, Veneçuela, Canadà, Argentina i Japó han estat els 11 països que han tingut representació en aquest torneig de l’ITF Senior Circuit.

Segons Pia Hankö, directora del torneig, el nivell del torneig ha estat alt i l’aspiració de l’organització és que encara ho sigui més: “Aquest és un torneig molt familiar, no molt gran, amb prop de 90 inscrits, però l’ambient i el nivell de tennis ha estat molt bo”. Hankö ha afegit que el desig de l’organització és que el curs que ve “sigui un torneig de grau 2, des del 2013 és de grau 3. Això requereix de molts més jugadors i de molt més alt nivell”.

El campionat s’ha disputat a les instal·lacions del CE Valldoreix entre l’1 i el 5 de setembre. S’han jugat competicions en individuals i dobles, masculí i femení, i dobles mixtes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem