Vicenç Beltran segueix presidint la UESC, en ser la seva l'única candidatura

L'objectiu d'aquest nou mandat és aconseguir més instal·lacions cobertes per a la pràctica esportiva

Vicenç Beltran ha estat escollit de nou president de la Unió Esportiva Sant Cugat, després de ser la seva l'única candidatura que es va presentar en les eleccions, tal com es va ratificar a l'assemblea extraordinària del darrer divendres 24 de març. Amb això, Beltran, que va assumir la presidència el 2017, seguirà presidint l'entitat els pròxims 6 anys.

Beltran explica que la nova junta arriba amb ganes de fer un pas endavant, per millorar el club en l'esportiu: "Volem consolidar el nivell dels equips femenins, pujar el nivell esportiu de totes les edats i fer un pas endavant en la tecnificació dels jugadors. A més, volem seguir apostant pel tennis taula i pels projectes socials. Som un club, que a més de la part esportiva, creiem en altres elements que poden complementar la formació, així que seguirem amb serveis adreçats als jugadors i entrenadors com el gabinet psicològic, la preparació física o l'àrea de nutrició. Amb tot, som una junta amb gent de diferents equips per abraçar les diferents sensibilitats del club".

D'altra banda, el president de la UESC considera que el club té un repte important de cara aquest nou mandat: "La falta d'instal·lacions és frustrant. En el meu primer mandat no vam trobar la manera que ens facin cas. La falta d'instal·lacions és una reivindicació de tot l'esport de Sant Cugat perquè és un gran dèficit".

Aquesta nova junta directiva, liderada per Vicenç Beltran, està formada per Jordi Puiggené (tresorer), Roger Cabeza (secretari), Jordi Llagostera (vicepresident) i els vocals David Inglada, Imma Herrera, Maite Suñol, Beatriz López Folgueira, Ramon Caballero, Alexis Munné,Jorge Bleier i Josep Dachs.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem