Victòria àmplia de l'Olimpyc Floresta FS que els col·loca a la meitat de la taula

El club florestà guanya per 5 a 1 contra el CFS La Unión i acumulen dues victòries consecutives

L'Olimpyc Floresta FS ha rebut la visita del CFS La Unión aquest dissabte 18 de novembre al pavelló municipal de La Floresta. Els de Joan Pinilla han mantingut la intesitat durant tot el partit i han resolt a la segona part aconseguint la victòria per 5 a 1 en un partit molt calent on la graderia i la banqueta local han xiulat les decisions arbitrals i s'han repartit targetes per a gairebé tots els jugadors florestants.

Els dos equips han començat la primera part molt pausada i analitzant al rival al qui s'enfrontaven. Una vegada passat l'equador de la primera part, els locals han començat a ficar una marxa més i a atacar amb més intensitat el que afavoria l'arribada a porteria i la creació de joc dintre de l'àrea rival de l'Olimpyc Floresta. Aquestes constants arribades culminaven amb un gol, després d'una refusada rival, de Jan Galinsoga que posa l'1 a 0 al marcador tot just arribant a la meitat de la primera part. La forta defensa dels florestans no ha deixat espai perquè els de la ciutat comtal poguessin arribar a porteria, a més, les escasses oportunitats de xut que tenien entre els pals no arribaven a entrar gràcies al mur defensiu que ha plantat Oscar Cruz, que després ha estat expulsat per doble tarjeta a la segona volta, sota la porteria.

L'Olimpyc Floresta tenia la primera part dominada amb una bona defensa que no deixava passar al CFS La Unión i una ofensiva que arribava amb molt perill a l'àrea rival sempre. En una jugada col·lectiva que arriba a l'àrea rival, els locals mantenen el joc pel centre fins que unna passada a la banda esquerra acaba als peus de Pau Ruiz que converteix en gol xutant la pilota per la cantonada dreta posant el 2-0 al marcador. L'última jugada de la part la té el CFS La Unión amb una contra que acabava en un pal deixant el marcador 2-0 a favor de l'Olimpyc Floresta.

WhatsApp Image 2023 11 18 at 20.40.45

Una segona part que sentència el partit

A la segona volta, els visitants han començat a augmentar la intensitat i generaven més ocasions passant la meitat del camp i arribant a porteria. D'altra banda, la defensa del CFS La Unión no deixava xutar als de Joan Pinilla que, tot i tenir el resultat a favor, els hi estava costant generar ocasions per augmentar l'avantatge. El bon joc ofensiu dels visitants a la primera meitat de la segona part donava els seus fruits i Marco Andoni Gomez en una carrera per la banda esquerra marcava un gol per al CFS La Unión que posava el 2-1 a l'electrònic. A partir d'aquest moment el partit canviaria d'intensitat i l'Olimpyc Floresta tornaria a endollar-se el partit per evitar l'empat.

Després de la meitat de la segona part, els locals han ficat una marxa més. aquesta intensitat ha començat a donar fruits i tot just quan el marcador semblava que no es mourà fins al final, Jan Galisoga, després d'una assistència que el deixava sol a la banda dreta, feia el seu segon gol al partit deixant el marcador 3-1. A partir d'aquest moment la intensitat de la marea blava no baixaria. En una jugada de l'equip rival, quan el porter sortia amb la pilota al mig camp, els locals han robat la pilota i han forçat al porter rival, Rubèn Gallego, a cometre una falta que es castigaria amb targeta vermella expulsant al jugador i deixant al CFS La Unión amb un menys durant tota la resta del partit. Aquesta acció marcaria la sentència final per a l'equip visitant i jugaria a favor dels locals que, uns minuts després, aprofitaria Xavier Monrabal per fer el quart gol. Finalment, quan quedaven dos minuts per finalitzar el partit Jan Galisoga s'apuntaria el tercer gol a la seva llista personal fent una excel·lent actuació i deixant el partit finalitzat amb un 5 a 1 per als locals.

Joan Pinilla, entrenador de l'Olimpyc Floresta, considera que el resultat ha estat just: " Crec que hem sigut superiors tota la primera part i gran part de la segona també. Així i tot, no ha estat fàcil, ells han sortit molt intensos a la segona part i ens ha costat molt jugar. Hem ficat dos gols que no eren del tot justos i a la segona part els àrbitres han expulsat als dos porters i hi ha hagut moltes targetes quan no ha passat res i ha sigut un partit gens violent. Els àrbitres han influït al fet que no hi hagués un partit de futbol sala sinó més protestes i més tirar-se a terra."

Amb aquesta victòria, la marea blava encadena dos partits guanyats i es col·loca setè d'un grup molt junt amb una diferència de 3 punts amb el quart. La setmana vinent s'enfronta al CFS Rubí, quart al grup a tres punts del florestants, per aconseguir apropar-se més al primer de grup i a l'ascens. El partit es jugarà el dissabte 25 de novembre a les 20 h al poliesportiu La Llana de Rubí.