Victòria amplia del Rugby Sant Cugat que els posa a un pas més a prop de l'ascens

Els locals han guanyat per 69 a 7 al CEU Rugby Barcelona i acumulen tres victòries seguides

El masculí del Club de Rugby Sant Cugat ha rebut la visita del CEU Rugby Barcelona aquest dissabte 4 de novembre a la ZEM La Guinardera. Els blanc-i-blaus han tingut el partit controlat  les dues parts i mantenen la ratxa de victòries després de la victòria per 69 a 7 contra l'equip de la ciutat comtal.

Els dos equips han començat molt endollats al principi del partit amb un Sant Cugat molt ofensiu, però que no arribava a traspassar la forta defensa del CEU que arribava a la línia de tres quarts de camp de l'equip de Martin Garcia. Els locals aconseguien una melé que, després d'una carrera d'Albert Cantos sumaven 5 punts al marcador, que malauradament no aconseguien convertir al xut. El partit continuava amb un CEU que no perdia el ritme tot i anar per sota al marcador, encara que guanyava metres i arribava la frontal rival no aconseguia realitzar l'assaig davant el mur infranquejable que era la defensa del Sant Cugat.

Quan s'arribava al primer quart de la primera part després d'una patejada per guanyar metres dels locals, Juan Benito Torres feia el 10 a 0 a La Guinardera per ampliar l'avantatge front a un rival que a poc a poc es desinflava. Amb aquesta advantatge el Sant Cugat continuava apretant, Guillermo Jose Dura tornava a plantar la pilota a la línia rival i el xut de Arthur Picole sumava dos punts (15-0). Finalment quan l'arbritre estava per xiular la mitja part, Alvaro de Mora assajava i el francès Picole ficava la pilota entre els tres pals, deixant el marcador 27-7 al final de la primera part.

WhatsApp Image 2023 11 04 at 18.28.02

Una segona part amb color blanc-i-blau

La segona part ha començat amb la dominància total dels santcugatencs, que guanyaven per 27 a 7, amb un Franco Podgaetzky que aconseguia traspassar la línia rival al minut tres de la segona volta i que donava encara més avantatge al conjunt local. Vuit minuts després Jorge Ortiz aconseguia col·locar el 33 a 7 a l'electrònic i acaba d'ensorrar a l'últim equip de la Divisió d'Honor B i que després d'aquests punts no traspassava la solidesa defensiva que tenien els de Daniel López i que aconseguirien 4 minuts després un altre assaigde Lluc Hinojosa i que tornaria a convertir en dos punts més Arthur Picole ,posant així el 40 a 7, que només ha fallat 2 xuts durant tot el partit.

L'enfrontament durant la segona meitat només ha tingut un color, el blanc-i-blau, on els locals han arribat fins a la línia rival un total de vuit vegades en tota la part i que gràcies als xuts de Picole sempre sumaven dos punts extra al marcador. El CEU ha tingut només dues ocasions en les quals han arribat als 20 metres rivals però que no han acabat finalitzat en cap moment donant la victòria amb un ampli resultat de 69 a 7 per al Rugby Sant Cugat.

Martin Garcia, entrenador del Rugby Sant Cugat, es mostrava content i remarcava el treball d'aquesta segona part: "El segon temps van poder plasmar el que havíem treballat durant la setmana contra aquest rival molt combatiu". A més es mostra amb cautela davant el possible ascens del club: "Nosaltres anem partit a partit i no pensem a llarg termini. Treballem per corregir la setmana anterior i posant el focus en nosaltres".

L'equip santcugatenc suma la seva tercera victòria consecutiva i es consolida líder del seu grup amb un punt per sobre del Fénix Club de Rugby Zaragoza. La setmana vinent viatjaran a València per mantenir la ratxa contra el Club Rugby San Roque