Victòria a casa per al debut del PHC Sant Cugat a l'OKLliga Plata

L'equip d'Oscar González s'emporta els punts gràcies als tres gols de Jordi Gabarra

L'equip masculí del Solideo PHC Sant Cugat s'ha enfrontat aquest 21 d'octubre al CHP Sant Feliu a casa amb un resultat de 3 a 1 per al conjunt local, que suma tres punts al seu debut a l'OKLliga Plata. El conjunt d'Oscar Rodrgiuez s'ha posat per sobre a la primera part després del gol del Sant Feliu i ha acabat de rematar el partit a la segona part amb tres gols de Jordi Gabarra.

Els dos equips han començat amb molta intensitat i sense reservar-se al seu debut, amb un Sant Cugat que no donava al seu rival cap mena de descans estrenyent molt tant a l'atac com a la defensa. Així i tot, el  CHP Sant Feliu no parava de crear ocasions a la frontal rival, però gràcies a la magistral actuació a la primera part de Max Rodríguez no entrava la pilota.

Durant una mala acció dels santcugatencs, el seu rival aconseguia quedar-se amb la pilota i després d'una jugada de contraatac ha aconseguit obrir el marcador a la meitat de la primera part. Aquest gol no ha agradat a l'equip d'Oscar González, que tot just després ha fet pujar l'empat a l'electrònic en una jugada de contraatac que ha culminat Jordi Gabarra.

El partit ha continuat amb un Sant Feliu dolgut per l'empat, però amb ganes d'anotar. Tot i això, la bona defensa del PHC Sant Cugat no ha donat espai per al Sant Feliu. Quan quedaven 9 minuts per finalitzar la primera part, els santcugatencs han realitzat una jugada des de la banda esquerra que ha culminat en el segon gol de Jordi Gabarra, posant per davant així als de vermell i negre. Finalment, el marcador no s'ha mogut durant el temps que quedava a la primera part.

Un PHC Sant Cugat que ha sortit molt endollat a buscar més gols

L'equip ha entrat a la segona part amb un canvi de mentalitat molt positiu i amb ganes d'augmentar la diferència al marcador. Els d'Oscar González han començat la segona part amb molta pressió a la porteria del Sant Feliu que veia que no podia arribar fins al camp contrari. Al principi del partit el PHC Sant Cugat ha tingut una ocasió molt clara per part de Tomas Vilares que ha aturat el porter rival.

Durant la segona meitat l'equip ha estat molt fort defensivament no deixant passar al rival i recuperant pilotes clau i sense donar ocasions al Sant Feliu. Gràcies a aquest bon afer tant ofensiu com defensiu Jordi Gabarra ha anotat el seu tercer gol del dia al minut 3 de la segona part. A mitjans de la segona part el CHP Sant Feliu ha tingut un penal a favor que no ha pogut acabar finalitzant gràcies a la gran actuació del porter Max Rodríguez.

La següent jornada el PHC Sant Cugat visitarà el camp del CE Vendrell el 28 d’octubre a les 19 h amb l'objectiu de continuar el bon inici de lliga que han tingut els vermell-i-negres.