Victòria còmoda del Junior FC que les situa prop del líder a la primera volta

Les blau-i-negres han guanyat 5 a 0 a casa contra el Real Club Jolaseta

El femení d'hoquei herba del Junior FC s'ha emportat la victòria a casa per 5 a 0 davant el Real Club Jolaseta aquest diumenge 19 de novembre. Les blau-i-negres han mantingut tot el partit sota control deixant a les visitants dintre del seu camp jugant a la defensiva.

El partit ha començat amb un primer intent del Jolaseta que no ha arribat enlloc gràcies a la defensa del Junior. Seguidament, una targeta verda a Laia Vidosa que deixava al conjunt amb una jugadora menys durant dos minuts, però que els rivals no han sabut aprofitar. Una vegada passat el temps d'exclusió, als primers minuts de partit Maria Gestí obria el marcador amb un gol que pujava l'1-0 a l'electrònic. Durant els següents minuts fins al final del quart la velocitat de joc s'ha anat aturant amb un joc molt més pausat i més tècnic, a causa de la defensa tancada plantejada per les visitants, i amb poques oportunitats d'atac dels dos equips deixant el marcador al final del primer quart amb 1-0 per a les de Guillermo Carnicer.

El segon quart començava amb un Junior FC més perillós i arribant més a porteria davant un Jolaseta que, tot i arribar a porteria els hi faltava encarar a porteria i generar perill a l'àrea santcugatenca. Quan portaven pocs minuts del segon quart Maria Victoria Grannato xuta a porteria buida gràcies a un tir que refusa la portera i la deixa fora de la seva posició marcant el segon gol (2-0) per a les blau-i-negres. Una falta comesa per l'equip visitant que dona a les locals una oportunitat de marcar en un penal córner que no aconsegueixen convertir, però, pocs minuts després de l'acció Laia Vidosa arrenca a córrer tota sola des de mig camp arribant a porteria i marcant el tercer per al Junior deixant el marcador al final del segon quart en un 3-0.

WhatsApp Image 2023 11 19 at 16.00.19

Una segona part que deixa sentenciat el partit

El tercer quart del partit ha mantingut la tònica dels dos anteriors amb moltes jugades estàtiques i molta intensitat defensiva. Quan a s'arribava a la meitat del tercer quart en una acció en camp contrari, el Junior FC arriba amb una passada a la banda dreta i Teresa Lima dispara cap a porteria rebotant contra l'estic d'una jugadora i ficant-se dintre de la porteria i pujant al marcador el 4-0. Les defenses d'ambdós conjunts fan que, tot i el resultat a favor de les santcugatenques, el partit es jugui fora de les 'àrees rivals i amb poques oportunitats de penetrar dins i poder jugar prop de la porteria rival. Finalment, el tercer quart acaba amb un penal córner a favor del Junior que atura la portera rival.

L'últim quart comença amb un gol anul·lat per falta al Junior FC i amb l'intent del Jolaseta de poder fer algun gol en aquest partit. En aquesta quarta part les visitants estan aconseguint arribar amb més força a la porteria santcugatenca, però, el bon afer defensiu del Junior FC està aturant les oportunitats de gol del Jolaseta. Així i tot, les visitants han estat buscant el gol amb dues contres a favor, però que la defensa del Junior FC estava atenta i aturava ràpidament. En canvi, les blau-i-negres, continuaven fent el seu joc i arribant amb més força al camp contrari, aquestes accions donaran el seu fruit gràcies a un tir exterior que dispara Laura Bosch fent el 5-0 per al Junior FC . Finalment, el partit acabarà amb 4 oportunitats de gol en jugades de penal córner que no acabaran materialitzant deixant el 5-0 a l'electrònic de la pista del Junior FC.

Guillermo Carnicer, entrenador de l'equip d'hoquei herba femení del Junior FC, està molt satisfet amb la primera volta de l'equip: "Pel que fa a punts crec que és molt bona, és rècord als últims anys del Junior. A més hem acabat invictes i som caps de sèrie per a la Copa. En aquest sentit, estic molt satisfet, era el primer objectiu que ens havíem marcat i l'hem aconseguit. Així i tot, crec que hem de jugar millor, no pel partit d'avui, com pels equips de dalt si volem tenir més intencions de guanyar".

Amb aquesta victòria, el Junior FC s'assegura la segona posició de la lliga abans de l'aturada. La següent jornada no serà fins al 3 de març de 2024 on s'enfrontaran a casa contra el CD Terrassa Hockey.