Victòria còmoda del Junior FC a l'últim partit de la primera volta de la lliga

Els blau-i-negres guanyen a casa per 6-0 al Real Club Jolaseta

L'equip masculí d'hoquei herba del Junior FC s'ha enfrontat a casa al Real Club Jolaseta amb victòria dels locals per 6-0 en un partit còmode on els d'Oriol Torras no han patit defensivament i han sapigut aprofitar les ocasions per fer gol al rival.

El partit ha començat amb un Junior FC superior en atac i que ha buscat espais a la defensa del Real Club Jolaseta que li ha costat atacar i que no ha trobat espais a la defensa local. Quanhan passat uns pocs minuts del primer quart Arnau de Bruijn ha obert el marcador amb l'1-0 per al Junior FC a través d'una jugada en atac. Amb la possessió de la pilota el Real Club Jolaseta no ha trobat les oportunitats per atacar i un minut després del primer gol dels blau-i-negres ha arribat una falta visitant que ha provocat un penal córner que ha convertit el mateix Arnau de Bruijn per fer el 2-0 al marcador i apuntar-se el segon gol a la seva marca personal.

El segon quart el marcador s'ha mantingut igual (2-0) i tot i la superioritat tant ofensiva com defensiva del Junior FC, els locals no han aconseguit ampliar l'avantatge sobre el rival i els visitants no han tingut espai per jugar i arribar a la porteria del Junior FC. Per tant, s'ha mantingut el marcador al final de la primera part amb un 2-0 per als d'Oriol Torras.

Una segona part que remarca el bon partit del Junior FC

L'inici de la segona part ha començat amb una expulsió a Juan Prado, jugador del Real Club Jolaseta, als primers minuts del tercer quart i que, seguidament ha aprofitat Oriol Salvador per fer el tercer gol del partit per al Junior FC posant el 3-0 a l'electrònic. Un minut després, en una jugada on els locals han arribat a l'àrea, el Real Club Jolaseta ha comès una falta que ha donat l'oportunitat al Junior FC d'ampliar el marcador amb un penal córner que ha convertit Arnau de Bruijn posant el 4-0 al marcador i fent el seu tercer gol al partit. Finalment, el tercer quart ha acabat amb un gol de penal córner d'Oriol Bozal als últims segons del quart que ha deixat el marcador al final de la tercera volta en un 5-0.

El partit a l'últim quart ha continuat amb la mateixa dinàmica, el Junior FC sent superior en atac i no deixant espais ni ocasions al Real Club Jolaseta que li ha costat arribar a porteria. El marcador no s'ha mogut del 5-0 fins  gairebé el final del partit quan Ferran Muñoz ha convertit un penal córner en gol posant el 6-0 a l'electrònic i tancant un partit còmode per als locals.

Oriol Torras, entrenador de l'equip masculí d'hoquei herba del Junior FC, considera que ha estat un bon partit dels jugadors: "En defensa no vam patir gens, ja que, no van cometre cap penal ni van tenir ocasions de fer gol. En atac vam anar de menys a més, a la primera part vam fer el 2 a 0, però al tercer quan ja ens posem 5 a 0 i a l'últim quart fem al sisè gol. A més vam ser motl efectius als penals i vam fer gol a les quatre ocasions que vam tenir".

Respecte a la primera volta de lliga, Torras ha assenyalat haver complert un dels objectius de la temporada: "Tanquem una molt bona primera volta en tercera posició, que era un dels objectius de la temporada, i estem molt contents amb els resultats." Amb aquesta victòria guanyat, el Junior FC manté una ratxa de tres partits seguits sense perdre i es manté a 4 punts de la segona posició. La següent jornada no serà fins al 3 de març on el Junior FC intentarà mantenir la bona ratxa i sumar punts davant el Real Club Polo, actual líder de la lliga.