Victòria coral de l'Olimpyc Floresta FS per acabar el 2022 amb bon sabor de boca

Els blau-i-blancs han guanyat en un treballat partit i encadenen la 3a jornada sense perdre

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS s'ha imposat 5 a 4 al Gràcia FSC, en un partit en el qual els florestans han hagut de suar la samarreta, el dissabte 17 de desembre. En una gran 2a part dels locals, així, l'equip ha pogut decantar el marcador a favor seu i encadenar la seva 3a jornada sense perdre.

Amb això, el duel ha començat de la millor manera possible per als blau-i-blancs, i és que amb les dianes d'Oriol Gascon i Xavier Monrabal, han pogut obrir una escletxa en l'electrònic. Abans del pas pels vestidors, però, els visitants no han tirat la tovallola i han aconseguit força la igualada (2 a 2).

En la represa, ambdós equips s'han tingut molt de respecte en els primers 10 minuts. En el tram final, no obstant això, l'Olimpyc Floresta ha fet un pas endavant, i amb gols de Víctor Olivera i Guillem Munté, ha recuperat la diferència. Els graciencs encara no havien dit l'última paraula, i tot i que retallaven distàncies (4 a 3), Marc Cerqueira dilapidava qualsevol opció de remuntada visitant, amb un gol en el darrer minut. El Gràcia CFS, tot i això, encara ha tingut temps de maquillar el partit, amb el definitiu 5 a 4.

Amb aquest triomf, l'Olimpyc Floresta suma 7 dels darrers 9 punts en joc i acomiada el 2022 en la zona estable de la competició. En el retorn de la competició, els florestans visitaran la pista del CFS Montcada, el dissabte 14 de gener.