Victòria històrica del Junior FC en la màxima competició europea

En la seva primera participació en la màxima competició europea, el Junior FC s'ha classificat per les semifinals

Debut i fita històrica de l'equip femení d'hoquei herba del Junior FC en l'EHL, màxima competició europea, que s'està disputant entre el 15 i el 18 d'abril a Holanda. Les santcugatenques, que jugaven per primera vegada aquesta competició, s'han imposat al Düsseldorfer HC alemany en els quarts de final i s'han classificat per les semifinals. El rival serà l'AH&BC Amsterdam, amfitrions del torneig i un dels màxims favorits. Les semifinals es disputaran diumenge.

Més info: El Junior FC buscarà una fita històrica vers el Düsseldorfer HC en el debut a l'EHL

La victòria del Junior FC contra el Düsseldorfer ha arribat als penals, després que el partit acabés amb empat a zero. Les santcugatenques s'han imposat per 2-1 en els llançaments finals, amb quatre aturades de la portera, Jana Martínez. És una fet històric tant pel Junior FC com per l'esport santcugatenc, que veu com un dels seus equips arriba a les semifinals de la màxima competició continental.

"Molt contents, estem entre els quatre millors equips d'Europa, que es diu ràpid", ha celebrat Marcel Malgosa, entrenador del Junior FC, en declaracions al TOT. El tècnic ha reconegut les dificultats a l'inici del partit, però ha destacat la reacció: "Per nosaltres era una oportunitat i en el primer partit els nervis estaven a flor de pell. A la primera part ens ha costat, hi hem posat masses ganes i només hem fet que córrer. A poc a poc ens hem anat fent amb el control del partit, hem estat més còmodes amb el nostre joc. A la primera part hem tingut més sort, però sobretot l'últim quart ha estat més nostre i hem tingut alguna ocasió per fer l'1-0. Hem tret el caràcter i la Jana ha estat espectacular. Objectiu complert".