Victòria important del Junior FC per acariciar bitllet per a la Copa del Rei

Els blau-i-negres van guanyar 1 a 3 davant l'RC Josaleta, amb 2 gols d'Oriol Serrahima i una diana de Jordi Farrés, en un partit que van començar perdent

El masculí del Junior FC d'hoquei herba segueix en bona dinàmica, després de guanyar per 1 a 3, el divendres 27 de novembre, a l'RC Josaleta, i encadenen d'aquesta manera la 3a victòria de la temporada, una victòria que els permet allunyar-se de les posicions de descens.

En el partit, els santcugatencs van sortir bé sobre el terreny de joc, no obstant això, una errada del Junior FC va provocar una allau de penals-córners de l'RC Josaleta, ja que va disposar de 6 en només 8 minuts, dels quals només va materialitzar un. Amb el desavantatge, els blau-i-negres van augmentar la intensitat i fruit d'això, van aconseguir la igualada, amb una diana d'Oriol Serrahima.

En la reapresa, els visitants van gaudir de la pilota i van ser clars controladors del joc, no obstant això, l'empat es va mantenir en l'electrònic en el tercer quart. Finalment, en el darrer quart, Jordi Farrés va avançar als santcugatencs en un penal-córner i, a les acaballes del partit, de nou Serrahima va anotar el 3 a 1, un gol que sentenciava el partit.

Per a Oriol Torras, tècnic del Junior FC: "Estem contents per la victòria, però sobretot perquè l'equip va saber refer-se en el pitjor moment i és una victòria que ens acosta a la Copa del Rei, objectiu d'aquesta 1a volta del club".

A més, Torras ha assenyalat la bona tasca realitzada per l'equip: "Abans no és que estiguéssim jugant malament, ja que ens hem mantingut estables amb la nostra idea i ara estan sortint els resultats. Amb això, m'he sentit molt recolzat en tot moment pel club, saben quin és el projecte que volem fer".

Amb tot, el Junior FC disputarà un nou enfrontament, el diumenge 29 de novembre, a casa de l'SPV Complutense, conjunt situat un punt per davant en la classificació. "Arribem amb la màxima il·lusió, però sabem que és un camp difícil i que tenen un bloc de jugadors molt estables" sentència Torras.