Victòria per al Junior FC que augmenta la distància amb els seus rivals

Les de blau i negre han guanyat per 3 gols a 0 al club Polo en un partit igualat

Aquest diumenge 22 d'octubre a les 13 h, s'han enfrontat a casa el Junior FC amb l'RC Polo amb victòria per 3 a 0 per a les locals, en un partit on la bona feina defensiva i la pressió als contraatacs han donat els seus fruits per obtenir el primer lloc a la taula amb un partit d'avantatge sobre la resta.

El primer quart el Junior ha començat amb molta pressió i intensitat davant un Polo que no acabava de trobar el seu lloc el partit. L'equip blau-i-negre no deixava jugar al seu rival que no trobava el seu lloc a la meitat del camp on les jugadores santcugatenques estaven molt forts i defensaven millor. Gràcies a aquesta defensa i a les múltiples recuperacions de l'equip la primera ocasió de gol podria haver arribat però la portera del Polo l'ha refusat. Seguidament, gràcies al bon afer ofensiu del Junior dintre de l'àrea Marta Gestí anota el primer gol al minut 2' 30 de partit.

Durant el segon quart, el Polo aconseguia passar la meitat del camp, però, el Junior no els ha deixat cap oportunitat de tirar a porteria mentre que l'equip de Guillermo Carnicer arribava amb més força a la porteria rival buscant el segon gol. En una jugada de contraatac del Polo l'equip blau-i-negre ha recuperat la pilota a mig camp, això ha permès que el Junior pogués realitzar la contra i Julia Strappato fes el segon gol per a l'equip de Sant Cugat. Finalment, el Polo ha tingut alguna oportunitat a finals del segon quart quan han robat la pilota dins de l'àrea rival i han xutat a porteria, però ha acabat fora.

WhatsApp Image 2023 10 22 at 13.52.46

Una segona meitat amb molt joc a les àreas

Durant la segona meitat el Junior FC ha entrat més al partit contra un Polo que volia tornar a tenir oportinutat. Amb aquesta premisa el club de Barcelona ha començat a generar més ocasions a l'àrea rival fins que, al minut 4 de partit han efectuat un penal córner que ha aturat la portera del conjunt local. Les de Sant Cugat estaven dominant el partit durant el tercer quart tot i que el rival aconseguia fer mal en algunes accions a l'àrea que no arribaven mai a sumar el gol que necessitava el Polo. Al minut 5 de la quarta part, el conjunt de Barcelona ha tingut una ocasió de gol en una jugada a l'àrea que, gràcies al bon afer defensiu del Junior FC, no han marcat.

Quan faltaven 7 minuts per al final del partit el junior ha rebut una falta que li ha donat una oportunitat de penal córner que no han desaprofitat, en una jugada magistral de l'equip santcugatenc Laia Vidosa sentenciava el partit amb el tercer gol de les locals. El partit ha continuat amb un bon joc ofensiu del Polo que buscava desesperadament el gol amb jugades dintre de l'àrea i pressionant al rival, el Junior FC no s'ha fet petit i ha continuat defensat amb molta intensitat fins al xiulet que marcava el final del partit.

Guillermo Carnier, entrenador del Junior FC femení, ha valorat positivament l'actuació del conjunt dins del partit i considera que el resultat és més contundent del que esperava en aquest partit. Comenta també: "Hem fet un bon partit, també hem tingut aquest punt d'eficàcia a les àrees, tant a l'atac com a la defensa, i fruit d'això el resultat és molt contundent".

A la següent jornada l'equip femení d'hoquei herba Junior FC s'enfrontarà al Club de Campo Villa de Madrid el pròxim 29 d'octubre a les 12. 30 h a Madrid. L'equip s'enfrontarà al tercer de la lliga per aconseguir augmentar la diferència entre els de dalt de la taula. Segons Guillermo: «La sortida al Club de Campo és una d'aquestes dates que tens marcada al calendari i anirem amb molta ambició i il·lusió».