Victòria del Solideo PHC Sant Cugat que es recupera de la mala ratxa

Els vermell-i-negres van derrotar per 4 a 2 al Martinelia Manlleu

L'equip masculí del Solideo Pati Hoquei Sant Cugat ha vençut a casa al Martinelia Manlleu per 4 gols a 2 aquest dissabte 9 de desembre en un partit on els santcugatencs s'han avançat a la primera part, però els rivals començaven a pressionar i ser més perillosos als contraatacs buscant oportunitats entre la defensa local.

El partit ha començat amb la possessió per a l'equip santcugatenc que, al començament de partit ja ha generat una ocasió de perill amb un tir de Jordi Gabarra que posava en alerta als visitants que, seguidament, han agafat la pilota i ha marxat en una contra cap a la porteria rival que no ha acabat de convertir en gol. Quan el joc ha començat a ser més pausat, el Martinelia Manlleu s'ha tancat molt en la defensa evitant deixar espais que pogués aprofitar el Solideo PHC Sant Cugat. Als primers minuts de partit, en un servei de falta dels santcugatencs, Jordi Gabarra ha efectuat un tir exterior, que ha sorprès la defensa rival, i ha anotat el gol que ha obert el marcador amb l'1-0 a favor dels locals.

Els visitants han generat més perill a les contres arribant molt més a porteria que en les accions de joc gràcies a la defensa del Solideo PHC Sant Cugat que ha aturat tota opció de gol dels manlleuencs. Uns minuts després del primer gol, els locals han mogut la defensa rival per generar un tir exterior que Pau Gilabert ha convertit en gol firmant el segon gol santcugatenc i posant el 2-0 al marcador. El conjunt santcugatenc ha comès una falta que els ha donat un penal al Martinelia Manlleu, però, l'eficàcia de Max Rodríguez a porteria ha evitat el gol rival. Finalment, la primera part ha acabat amb una ocasió del Solideo PHC Sant Cugat als últims segons que no ha arribat a sumar deixant el marcador 2-0 al final de la primera part.

WhatsApp Image 2023 12 09 at 20.21.57

Una segona part amb molta intesitat

La segona volta ha començat amb un Martinelia Manlleu més agressiu i amb contres més perilloses que a la primera part. Durant els primers minuts de la segona part els visitants roben la pilota a mig camp i en una carrera en solitari del jugador manlleuenc Marc Pujades dispara a porteria per obrir el marcador visitant i fer el 2-1. Després del gol al Solideo PHC Sant Cugat ha començat a perdre més pilotes i no arribar tant a porteria a causa de la defensa agressiva del Martinelia Manlleu que no deixava espais per jugar prop de la seva porteria. En una d'aquestes arribades un jugador manlleuenc cometia un penal sobre els santcugatencs que Pau Gilabert ha convertit en gol posant el 3-1 a l'electrònic del pavelló municipal de Sant Cugat.

Amb dos gols en contra, els manlleuencs han començat a pressionar amb més intensitat la defensa santcugatenca que, no ha pogut frenar el tir exterior del Martinelia Manlleu fent el segon gol visitant i posant el 3-2 al marcador. Amb aquest resultat, els visitants han buscat amb força el gol de l'empat del partit, però, Max Rodríguez ha ficat un mur a la porteria durant tot el partit i no ha deixat passar cap pilota. En l'aspecte ofensiu, als d'Òscar González li ha costat aconseguir espais de joc per crear i arribar a la porteria rival i ha passat a adoptar un estil més defensiu i més conservador per evitar l'empat. L'agressivitat defensiva del Martinelia Manlleu els ha costat un penal que Pau Gilabert no ha convertit en gol. Per la seva banda, el Solideo PHC Sant Cugat ha comès una falta que li ha donat l'oportunitat als manlleuencs en una falta directa als últims minuts del partit que no han convertit. Finalment, a l'últim minut de partit, els visitants li donen una falta directa als santcugatencs que, en aquest cas, Pau Gilabert sí que marca finalitzant el partit amb victòria del Solideo PHC Sant Cugat per 4 a 2.

Oscar Rodriguez, entrenador del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha considerat que han aconseguit una victòria difícil: "és una victòria que ha costat que arribes i l'hem aconseguit contra un rival molt difícil que estreny molt a tota la pista i amb gent molt jove que corre molt. Hem sabut aguantar en el moment necessari i hem patit molt, però, la veritat, és que estem molt contents amb aquesta victòria. Per a nosaltres era molt important guanyar perquè no veníem de jugar bé a casa". Aquest triomf els deixa en la novena posició de la taula, la setmana vinent s'enfrontaran a l'AC Ordes el 16 de desembre a les 20 h per continuar sumant punts.