Victòria treballada del PHC Sant Cugat davant un rival directe a la classificació

El conjunt vermell-i-negre ha guanyat l'enfrontament davant el CP Alcobendas per 3 a 0, en un enfrontament molt intens defensivament per part dels madrilenys

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat es retroba amb la victòria com a local, el dissabte 7 de març, en un partit que s'ha imposat per 3 a 0 davant el Club Patín Alcobendas, actual conjunt on juga el santcugatenc Jordi Gabarra. Els vermell-i-negres han quallat una gran segona part que els ha permès emportar-se els 3 punts en joc i col·locar-se en la 3a posició de la classificació, després de la derrota del Shum Frit-Ravich contra el CP Rivas H2O per 2 a 1.

Amb això, Joan Carles Vadillo valora positivament l'esforç realitzat pels seus jugadors: "Estem molt contents amb la victòria, ja que ha estat un partit travat. Els rivals han sigut molt potents defensivament, són un equip molt físic, i ens ha costat crear perill sobretot al principi de l'enfrontament".

A més, el tècnic es mostra content del partit realitzat pels seus jugadors, tot i els errors dels santcugatencs en la primera part: "Tot i que no hem estat còmodes en l'inici i ens hem precipitat en les jugades de superioritat, el gol ens ha ajudat a créixer i a estar més còmodes en la 2a part"

Partit travat en la primera meitat

En la 1a part, ambdós conjunts han mostrat imprecisions en els primers minuts de joc, permetent arribades contraries a porteria. Amb això, la primera clara l'ha tingut el CP Alcobendas, amb un xut creuat que escopia el travesser de la porteria santcugatenca en el minut 3. Amb l'ensurt, el PHC Sant Cugat ha intentat refer-se i ha buscat la porteria rival de manera més ordenada, sobretot amb les arribades de Pau GilabertDavid Yepes i Xavier Serrallonga.

No obstant això, els vermell-i-negres han seguit sense trobar-se còmodes sobre el terreny de joc i els madrilenys han continuat arribant a la porteria defensada per David Toda en 3 jugades consecutives, totes elles refusades pel guardamenta. El PHC Sant Cugat s'estava veient superar, però Cesc Maideu ha entrat com a revulsiu i una mica més i sorprèn al porter rival amb un xut al minut 12.

A partir d'aquí, el partit s'ha tornat a travar bastant i ambdós conjunts han començat un intercanvi de cops de cara a la porteria rival, sense cap dels dos disposar de cap ocasió clara. En una d'aquestes, Xavier Serrallonga ha estat a punt de sorprendre el porter, després d'una gran finta simulant una passada.

En la següent jugada, justament quan l'afició santcugatenca estava animant als vermell-i-negres, el capità Pau Gilabert ha agafat la pilota, i després d'internar-se per la banda esquerra, ha aconseguit creuar l'esfèric dins la xarxa dels madrilenys en el minut 17 de partit. A punt, però, ha estat el CP Alcobendas d'igualar de nou l'enfrontament, després d'una doble ocasió que ha defensat molt bé el porter santcugatenc David Toda.

Ambdós conjunts han seguit buscant la porteria rival, en un moment de més imprecisions i poca defensa per part dels dos equips, jugant de manera desordenada la pilota. El PHC Sant Cugat, no obstant això, ha decidit afluixar una mica el ritme del joc i ha començat a construir amb paciència, abans d'arribar a la porteria contrària. Amb això, els vermell-i-negres han gaudit de 2 oportunitats per ampliar la distància, primer amb un xut fort de Joan Farnés que ha blocat molt bé el porter madrileny, i posteriorment una molt bona jugada a la contra de Xavier Serrallonga, després d'una gran jugada defensiva.

Segona part molt més còmode

En la reapresa, el PHC Sant Cugat ha sortit al camp de joc amb molta més intensitat, i fruit d'això, Pol Claramunt ha aconseguit perforar la xarxa rival, amb una jugada individual del santcugatenc que ha entrat sol a l'àrea rival en el minut 2 del partit. Després del gol, el santcugatenc Pol Claramunt ha estat molt inspirat i a punt ha estat d'anotar una altra diana, primer amb un fort xut que ha rebutjat el porter rival i posteriorment amb un llançament ras, que ha blocat amb l'stick el porter del CP Alcobendas.

El domini del PHC Sant Cugat ha continuat a l'inici de la 2a part, i de nou, en una molt bona jugada de Pol ClaramuntPau Gilabert ha enviat l'esfèric al pal en el minut 7. Els vermell-i-negres estaven trobant-se còmodes en la pista de joc de la ZEM Rambla del Celler i a punt ha estat Joan Farnés d'anotar el 3 a 0, en un contraatac amb superioritat dels santcugatencs. Amb això, quan restaven 10 minuts perquè finalitzés l'enfrontament, de nou Pau Gilabert, amb un llançament molt potent, ha anotat el segon gol en la seva compte personal i el 3 a 0 en el marcador.

Amb l'avantatge a favor, els santcugatencs han abaixat una mica la intensitat i gràcies a això, el CP Alcobendas s'ha tornat a apropar a la porteria del PHC Sant Cugat. Tanmateix, David Toda, primer amb una triple aturada i posteriorment amb una bona mà a baix, ha evitat que els madrilenys obrissin la llauna en el minut 17 de l'enfrontament.

En els darrers 5 minuts, el CP Alcobendas ha buscat anotar un gol que els permetés intentar seguir tenint alguna opció d'igualar l'enfrontament, no obstant això, David Toda s'ha encoratjat i ha acabat evitant totes les opcions dels rivals, aturant inclús un penal dels madrilenys.

Amb tot, el PHC Sant Cugat es retroba amb la victòria com a local, després de caure 5 a 7 contra el filial del FC Barcelona, en el darrer enfrontament disputat a la ZEM Rambla del Celler. Així doncs, els vermell-i-negres encadenen la 2a victòria consecutiva i es col·loquen tercers en l'OK Lliga Plata Sur, just abans de visitar la complicada pista del PAS Alcoi, segon classificat.