VÍDEO: Pregoner de la Festa Major 2013

El Club Volei Sant Cugat, que enguany celebra 25 anys, farà el pregó a la plaça de la Vila el proper dijous, 27 de juny, a les 20 hores

Del 27 al 30 de juny se celebra la Festa Major de Sant Cugat. Repetint amb el mateix model de places temàtiques al centre de la ciutat, el pregó tindrà lloc al balcó de l'ajuntament. Enguany les encarregades de fer el pregó seran les noies del Club Voleibol Sant Cugat, entitat que celebra el seu 25è aniversari. Segons l'alcaldessa, Mercè Conesa, “a Sant Cugat tenim un dels millors equips femenins de voleibol base no només de Catalunya sinó de tot l’estat espanyol. Són èxits aconseguits amb molt d’esforç i amb l’execució d’un projecte de promoció del voleibol base molt potent promoguts des de la seva escola. És moment de reconèixer tot el treball que fa el club des de fa 25 anys”. El pregó es farà a les 20 hores del dijous 27 de juny.

La Festa a la xarxa
Tal com va passar l'any pasat, la Festa Major de la ciutat podrà seguir-se a través de les xarxes socials, a Facebook, a través de FestaMajorSantCugat i al Twitter amb el perfil @FMSantCugat i a través de #stcugatFM.

 
Comentaris

Destaquem