contingut promocionat
logo club esportiu valldoreix

 

 

Viu un estiu esportiu amb els campus del Club Esportiu Valldoreix

Aquesta entitat esportiva de Sant Cugat ofereix una àmplia oferta d'activitats esportives per a nens i joves a l'estiu

El Club Esportiu Valldoreix (CEV) ofereix una àmplia oferta de casals entre els quals destaquen el de multiesport perquè el teu fill o filla gaudeixi d'un dels millors estius esportius de la seva vida. El campus multiesport, està especialment pensat per a infants a partir de 6 anys, i és una bona tria per experimentar els diferents esports com el futbol, el tenis, la natació, el pàdel, combinant-los amb jocs.

  Demana informació, ara!

Els campus esportius del CEV a l'estiu

Entre les propostes que han preparat per a aquest estiu, també hi figura el Campus de Natació Sincronitzada Gemma Mengual, un casal que ofereix una oportunitat única per a nens i nenes de desenvolupar les seves habilitats aquàtiques i aprendre en un entorn coordinat per una de les llegendes de la natació sincronitzada a casa nostra.

També el campus d'aventura, amb sortides a la muntanya caminant (trekking) i en bici, per explorar els racons imprescindibles del nostre entorn natural.

Activitats de tenis al casal d'estiu de Sant Cugat del Club Esportiu Valldoreix. FOTO: Cedida

Activitats de tenis al casal d'estiu de Sant Cugat del Club Esportiu Valldoreix. FOTO: Cedida

D'altra banda, el club proposa, a més  a més, el summer camp per als més petitons (4 a 6 anys), una de les millors opcions que té disponible el teu fill o filla  per a introduir-se en la pràctica esportiva (futbol, tenis, natació, etc.).

Després, el CEV ofereix un stage de futbol, stage de tenis i pàdel de competició i intensius de tenis i pàdel per poder afinar les seves habilitats, rebre formació especialitzada i gaudir d'una experiència d'un entrenament de primer nivell en unes instal·lacions úniques.

Activitats de tenis al casal d'estiu de Sant Cugat del Club Esportiu de Valldoreix. FOTO: Cedida

Activitats de tenis al casal d'estiu de Sant Cugat del Club Esportiu de Valldoreix. FOTO: Cedida

Les instal·lacions del club, un referent

A les seves instal·lacions envoltades d'un entorn natural idíl·lic, el club disposa de pistes de terra batuda, green set, mini tenis i pàdel i també d'un camp de gespa de futbol, gimnàs, piscina i una pista de voleibol i tenis platja.

Tot això ofereix un entorn perfecte per a l'aprenentatge, el desenvolupament i la pràctica esportiva en un ambient saludable i motivador.

  Demana informació, ara!

Piscina del Club Esportiu Valldoreix. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem