El Volei Sant Cugat obté la medalla de bronze al Campionat d'Espanya Júnior de Voleibol

Les vermell-i-negres han derrotat al Premià de Dalt Maresme en el partit pel tercer lloc i han aconseguit pujar al podi

El júnior A del DSV CV Sant Cugat ha obtingut una meritòria tercera plaça al Campionat d'Espanya Júnior Femení que s'ha disputat aquests darrers dies, del 15 al 19 de maig, a Las Palmas de Gran Canaria. Les vermell-i-negres han aconseguit la medalla de bronze després de derrotar per 3-1 (13-25/25-14/29-27/25-12) al Premià de Dalt Maresme.

Amb tot, les santcugatenques han realitzat un gran campionat, i és que l'únic partit que van perdre va ser el de semifinals, on van caure per 3-1 davant l'Hidramar Gran Canaria, que les va privar de ser a la final. Abans d'això les de Sant Cugat havien derrotat al FEEL Alcobendas per 3-1 als quarts de final, i al CV San Roque per 3-0 als vuitens.

A la primera fase de la competició, la fase de grups, les vermell-i-negres van ser primeres del seu grup, on també hi havia l'RGC Covadonga, l'VP Madrid i el CD Xuvenil Teis, després de guanyar tots els seus partits sense cedir ni un sol set.

Aquesta medalla de l'equip júnior, se suma a les aconseguides pel juvenil, or, i el cadet, plata, en els seus respectius campionats estatals, fet que confirma el bon estat de salut de les categories inferiors del DSV CV Sant Cugat.