Vuitanta alumnes assisteixen a la 5a Trobada de Karate

El pavelló 2 de la ZEM de la Rambla del Celler ha estat l’escenari d’una vuitantena d’alumnes de karate que han demostrat tot el que han après durant la 5a Trobada de Karate.

Sant Cugat del Vallès ha rebut aquesta tarda al pavelló 2 de la ZEM de la Rambla del Celler a gairebé un centenar d’alumnes de Karate que han volgut exhibir a tot el públic els moviments que coneixen i que han après durant el curs.

La 5a Trobada de Karate ha estat, un any més, una forma d’ajuntar diferents alumnes d’un mateix esports per tal que puguin demostrar les seves capacitats i tots els moviments apresos. Es tracta d’una bona oportunitat per tal que tots els nens i nenes mostrin la seva personalitat en un esport com el Karate, i ho han fet amb moviments com el ‘joi’ o el ‘zenkutsu dachi’.

La 5a Trobada de Karate ha estat celebrada en motiu de la cloenda de l’activitat de karate del curs 2017-2018 dels Jocs Esportius Escolars organitzats per l’OMET. Hi ha participat els nens i nenes que són del Club Karate Sant Cugat, així com d’altres d’escoles, centres i gimnasos de la ciutat del vallès, i han assistit més de 150 persones per veure les exhibicions.

Els alumnes dels diferents centres han competit per parelles a ulls d’un jutge que ha determinat qui era el millor dels dos. Tot i així la competició era una exhibició, de manera que s’ha entregat un diploma a cada un dels alumnes participants.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem