Xavi Vilella serà l'entrenador del sènior A masculí del Club Handbol Sant Cugat

Substituirà en el càrrec a l'actual entrenador, David López, i vindrà acompanyat de Maykel Nuñez i Jordi Tomás, que completaran l'staff tècnic

El primer equip masculí del Club Handbol Sant Cugat encara no ha finalitzat la temporada. El divendres 1 de juny juga a Sanes i el diumenge 3 ho farà davant del Montcada. Guanyant un dels dos partits, el conjunt de Sant Cugat es classificarà per als quarts de final de la Lliga Catalana. Tot i això, el club ha comunicat el nom de l'entrenador per a la temporada 2018-2019: Xavier Vilella, que té experiència en la categoria com a jugador. Tot i això, encara no hi havia militat mai com a entrenador: "És un projecte molt il·lusionant. Poder entrenar a 1a Nacional em satisfà molt", ha explicat el tècnic al TOT Sant Cugat.

Tot i no haver tastat la categoria des de la banqueta, si que ho havia fet des de la pista. Vilella va jugar molts anys en aquesta divisió, amb l'OAR Gràcia Sabadell, equip en el que va jugar durant tota la seva etapa com a jugador i amb el que va aconseguir un ascens a la Divisió d'Honor Plata. Com a entrenador es va iniciar, precisament, en l'OAR Gràcia Sabadell, abans de fer el salt a la Federació Catalana, on va dirigir diferents categories de la selecció catalana femenina.

Actualment, el tècnic dirigia al segon equip del BM Granollers, però mai havia estat entrenador d'un primer equip. "He entrenat molt, però la categoria més alta que havia dirigit era un segon equip. Per a mi és molt il·lusionant, enriquidor i serà una gran experiència dirigir un primer equip".

Tot i ser de Sabadell, Vilella té relació des de fa temps amb l'handbol santcugatenc. De fet, és monitor d'equips base de la OMET. "Conec el club i crec que m'hi adaptaré bé i m'hi sentiré còmode. El que vol el club va de la mà amb el que jo vull", ha explicat el tècnic. Tot i saber, ja, que l'any vinent dirigirà l'equip, a l'entrenador encara li queden coses per acabar de planificar la temporada vinent: "Encara no sabem ben bé quina plantilla tindrem l'any vinent. Hem d'acabar de parlar amb el club i veure quines necessitats tenim", afirma Vilella. En aquest sentit, el tècnic ha explicat al TOT Sant Cugat que encara és "massa d'hora" per parlar "d'objectius".

Tot i això creu que s'ha de seguir en la línia dels últims anys, en els que l'equip ha fet grans temporades per consolidar-se en la 1a Nacional. De totes maneres, l'entrenador no vol posar-se límits i ha explicat que sempre és bo mirar cap a munt. Maykel Nuñez serà el seu segon entrenador i Jordi Tomás el preparador físic.

 
Comentaris

Destaquem