Xavier Codina, nou director d'àmbit de Benestar, Ciutadania, Esports i Joventut

Codina torna a l'Ajuntament de Sant Cugat després de 3 mesos de marxar-hi (era director de l'àrea d'Esports)

Xavier Codina és des d'aquest dilluns, 28 de setembre, el nou director d'àmbit de Benestar, Ciutadania, Esports i Joventut de l'Ajuntament de Sant Cugat. Codina torna al consistori només 3 mesos després de marxar-hi (era director de l'àrea d'Esports), després de la reducció de càrrecs de confiança al consistori, decisió que va prendre l'alcaldessa Mercè Conesa, després de les eleccions del passat 24 de maig. Aleshores Conesa va prescindir dels serveis de Codina. L'Ajuntament no va cobrir la plaça vacant que va deixar Codina.

Xavier Codina havia estat director de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament en els últims 10 anys, amb els regidors d'Esports Xavier Cortés, Xavier Amador i Xavier Tizón, tots tres, aleshores, de Convergència i Unió (CiU).

Rovira: "Codina és una persona molt qualificada"

Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha assenyalat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que Xavier Codina “és una persona que coneix moltíssim l'Ajuntament de Sant Cugat i el teixit associatiu d'entitats esportives i del tercer sector. És una persona molt qualificada, amb una formació i experiència molt important. Sap com funcionen les administracions i ens aportarà un plus en la gestió”.

Cristina Recasens, fins ara directora d'àmbit de Benestar, Ciutadania, Esports i Joventut de l'Ajuntament, és la nova directora d'àmbit de Cultura i Promoció de la Ciutat, en substitució de Josep Lluís Alay, que ha marxat a la Diputació de Barcelona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem