Xavier Fornells: "L'Ajuntament no té cap interès en tancar l'OMET, ben al contrari"

Alguns perfils santcugatencs de twitter han assegurat en els últims dies que l'Ajuntament de Sant Cugat vol tancar l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). El consistori, però, ho ha negat

Alguns perfils santcugatencs han assegurat en els últims dies en la xarxa social twitter que l'Ajuntament té la intenció de tancar l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), amb 30 anys de funcionament a Sant Cugat. Però el consistori, com també ho ha fet l'alcaldessa, Mercè Conesa, a través del seu perfil de twitter, ha negat totes aquestes informacions.

Fornells: "Sense l'esport escolar, molts nens no farien esport al municipi"
Xavier Fornells, director d'Àmbit de Gestió de Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha assegurat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que l'"Ajuntament no té cap interès en tancar l'OMET, ben al contrari. És un element importantíssim de la gestió de l'esport a Sant Cugat. Sense l'esport escolar, molts nens no farien esport al municipi. Per a nosaltres és vital: l'OMET es mantindrà tingui els costos que tingui".

El director d'Àmbit de Gestió de Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Sant Cugat ha detallat que "s'està buscant una fòrmula per integrar als clubs d'alguna manera en la gestió de contractació de monitors. Això es va plantejar en l'última reunió que vam tenir amb les escoles, però no va quedar massa clar. Aquest procés també es farà amb les AMPA i s'acabarà d'estudiar. No hi ha cap obligació de fer-ho". En aquesta mateixa línia, Xavier Fornells ha assegurat que "no es farà cap pas si no hi ha un acord de les direccions de les escoles i les AMPA. Si ho veuen bé, ho podem tirar endavant. I si no ho veuen bé, no ho farem".

L'OMET, amb pròrroga
En els últims anys, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) està en una situació de pròrroga, concedida per l'Ajuntament, que no ha tret el concurs públic.

 
Comentaris

Destaquem