Xavier Tizón anuncia un nou pavelló a la ZEM La Guinardera

El regidor d'Esports de Sant Cugat ho ha fet públic en el Consell Sectorial d'Esports, tot i que encara no s'ha decidit ni la tipologia de l'equipament, ni el calendari de les obres ni tampoc el pressupost

Xavier Tizón, regidor d'Esports de Sant Cugat, ha fet públic aquest dimarts, 29 d'abril, durant la sessió ordinària del Consell Sectorial d'Esports, la construcció d'un nou pavelló poliesportiu, que s'ubicarà a la ZEM La Guinardera. Amb tot, Tizón ha detallat que les àrees d'Esports i de Territori de l'Ajuntament encara no han decidit ni la tipologia d'aquesta nova instal·lació municipal, ni el calendar de les obres ni tampoc el pressupost. Segons Tizon, l'Ajuntament ha encarregat un avantprojecte, però aquest encara no està redactat.

La coordinadora demana un nou pla d'equipaments
Una vegada més, la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat ha demanat a l'Ajuntament un nou pla d'equipaments esportius. El seu president, Joan Salabert, ha assegurat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que "seguim trobant a faltar i reivindicant que fa falta un pla d'equipaments esportius a 3 o 4 anys vista. S'ha de fer".

El PP també reclama altres mesures urgents
El regidor del grup municipal del Partit Popular (PP), Álvaro Benejam, l'únic partit de l'oposició present al Consell Sectorial d'Esports, ha assegurat al TOT Sant Cugat que "al PP defensem la construcció d'un nou pavelló per cobrir les necessitats que tenen els clubs, però sempre i quan l'equip de govern destini diners a altres millores urgents com són, per exemple, les 800 actuacions que s'han de fer els carrers i que encara estan pendents de fer".

Les millores en seguretat que l'Ajuntament està fent al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler per evitar els robatoris està previst que entrin en funcionament "abans de l'estiu", segons Tizón, en declaracions al TOT Sant Cugat.

Tot i que ja han transcorregut 4 mesos d'aquest 2014, Tizón encara no té clar quines seran les inversions que es realitzaran en matèria d'instal·lacions esportives, en les que l'Ajuntament ha pressupostat amb 350.000 euros. "Hi estem treballant, i ho estem fent en concens amb els clubs esportius". El que sí que ja es coneix és la substitució del parquet del Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler i que es polirà el parquet del pavelló municipal de la Floresta.

Concursos públics
El regidor d'Esports també ha assenyalat al TOT Sant Cugat que "abans de l'estiu" es farà públic el nom de l'empresa que en els pròxims anys explotarà la ZEM Jaume Tubau, la ZEM La Guinardera i el Camp Municipal de Futbol de Can Magí, després del corresponent concurs públic.

La voluntat del regidor és que l'empresa adjudicatària del concurs públic de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) comenci a oferir els seus serveis "coincidint amb el pròxim curs escolar. Aquest serà un procés molt ràpid". Cal recordar que l'actual empresa adjudicataria, Teampartners, està amb pròrroga en els últims anys.

La pancarta del derbi
En el tram final del Consell Sectorial d'Esports, Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat, ha lliurat al regidor d'Esports una pancarta que hi havia dissabte al Pavelló 3 durant el derbi de futbol sala entre els equips del FS Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta FS en què s'hi podia llegir "Sant Cugat apesta. Viva la Floresta". Palau també ha lliurat un escrit a Xavier Tizón, que també ha fet arribar a través del registre a l'alcaldessa Mercè Conesa. Palau ha volgut puntualitzar en el consell que "no és una qüestió esportiva, si no de ciutat".

En el Consell Sectorial d'Esports hi han participat representants de 16 clubs esportius, i també ha comptat amb representants del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat i de Teampartners, empresa que gestiona l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

 
Comentaris

Destaquem