Xavier Tizón convoca una trobada per explicar els canvis del Consell Municipal de l’Esport

El regidor d’Esports es dirigirà als principals agents esportius de la ciutat. L'acte se celebrarà dijous, a les 19 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament

El regidor d’Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Xavier Tizón, ha convocat per aquest dijous els principals agents esportius de la ciutat per parlar sobre els canvis de funcionament del Consell Municipal de l’Esport, que s’ha d’adaptar al nou Reglament Orgànic Municipal (ROM), aprovat recentment. L'acte tindrà lloc, a les 19 hores, a la Sala de Plens del consistori.

Segons un comunicat de premsa emès per l'Ajuntament, l’objectiu de la reunió és comptar amb les opinions del món esportiu santcugatenc per elaborar el nou reglament del Consell Municipal d’Esports. Entre d’altres aspectes, el nou ROM estableix que tots els consells sectorials de la ciutat (Esports, Cultura, Serveis Socials...) ampliïn la composició de representants ciutadans. D’altra banda, el nou reglament també estableix una major periodicitat en les trobades del consell.

Xavier Tizón ha convocat a aquesta reunió entitats esportives; la Coordinadora d'Entitats Esportives, les empreses que gestionen instal·lacions esportives municipals; empreses que treballen en l’àmbit del lleure i l’esport; les AMPA de les escoles de Sant Cugat i el Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem