Yago Henne confessa que no hi ha penal un cop l'àrbitre ja ha xiulat a favor seu

En el primer partit de pretemporada del CFU Mira-sol Baco, Yago Henne va ser el protagonista del partit en corregir a l'àrbitre d'un penal que li havien xiulat a favor i que no ho era

El CFU Mira-sol Baco ja ha començat la pretemporada i va disputar, el passat dimecres 22 d'agost, el primer partit amistós vers el Racing Vallbona C.F. El conjunt mira-solenc va acabar perdent el partit per 2 a 1. No obstant això, es va viure una peculiar anècdota.


Yago Sirio Henne, jugador que milita per 4a temporada consecutiva al conjunt de Mira-sol i que duu el dorsal 9, estava conduint la pilota en un contraatac. En un canvi de velocitat, va entrar en carrera dins l'àrea, provocant que li surtis el central rival al tall. Quan Yago Henne va caure, l'àrbitre, el col·legiat David Rionegro va xiular penal.

No obstant això, el davanter santcugatenc va avisar al col·legiat de què el defensa li havia pres netament la pilota i que per tant, no era llançament des dels 11 metres. Després de la confessió del jugador, l'àrbitre va canviar l'acció i va xiular córner a favor dels mira-solencs.

Per a Jordi Garcia, nou entrenador del sènior masculí: "És bo pel futbol aquest tipus d'accions. Em sembla ve la seva decisió i ho hauria respectat encara que ens estiguéssim jugant algun punt". En una línia similar, Yago Henne apunta: "En aquests tipus de partits, el resultat és el menys important. Guanyàvem 1 a 0 i jo tenia clar que no era penal. Per això vaig avisar a l'àrbitre". En canvi, el jugador santcugatenc dubte en si hagués fet el mateix en un partit oficial: "No crec que ho hagués fet; un amistós és diferent, no t'hi jugues res".

 
Comentaris

Destaquem