Mavrommatis, Victory i Brun, plata en el prestigiós WEVZA sub-20 de voleibol

Espanya va aconseguir pujar al segon graó de la competició, després de perdre la final 3 a 2 contra Itàlia

Les jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat Inés Victory i Maria Brun i la santcugatenca Zoi Mavrommatis van guanyar amb la selecció espanyola de voleibol la medalla de plata en el prestigiós WEVZA sub-20, una competició europea de voleibol i que es va disputar entre el 3 i el 7 de gener a Ragusa (Itàlia). El combinat estatal va caure en la final davant l'amfitriona Itàlia per 3 a 2, aconseguint així la segona posició de la competició.

Prèviament, Espanya havia eliminat en les semifinals a Bèlgica per 3 a 2, en un duel molt igualat que la selecció espanyola decantava en el tie-break per 18 a 16. En la fase de grups, Espanya va vèncer 3 a 1 a Suïssa, 3 a 0 a Portugal i 3 a 0 a Holanda. Zoi Mavrommatis, a més, va ser reconeguda amb un guardó pel gran campionat realitzat.