Zou i Carro (UESC), subcampions del TOP8 de Catalunya

Els palistes vermell-i-negres van finalitzar en la 2a posició en la categoria aleví, en una competició que enfrontava els 8 millors jugadors catalans

Els jugadors de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat Tianxiang Zou i Sofia Carro van acabar en la 2a posició del TOP8 de Catalunya, una competició que reuneix els millors palistes catalans i que es va celebrar a Les Borges Blanques, el dissabte 10 i diumenge 11 de juny. Ambdós jugadors vermell-i-negres ho van fer en la categoria aleví.

Així doncs, Zou aconseguia la 2a posició en masculí, en guanyar 6 dels 7 partits que va disputar: 0 a 3 contra Oriol Martínez, 3 a 0 vers Antoni Ruscalleda, 1 a 3 amb Quim Barberà, 0 a 3 davant Francisco Serrano, 3 a 0 contra Mateo Leone i 3 a 0 vers Toni Sorní. La seva única derrota va ser davant el campió de la competició, Roc Gibert, amb qui va perdre 0 a 3.

Per la seva banda, Carro també era 2a en el femení, tot i guanyar 5 partits i perdre 2. La santcugatenca va vèncer 3 a 0 contra Jana Manresa, 1 a 3 amb Neus Roma, 3 a 1 vers Anna Pagès, 0 a 3 davant Carmen Domingo i 3 a 0 amb Laia Font. Per contra, la santcugatenca va caure vers Renata Shypsha per 3 a 0 (vencedora de la competició) i davant Maria Janny Molina per 3 a 2, tercera classificada.