Aldo Ciprian, alcaldable de Ciutadans de Sant Cugat a les municipals

“El nou govern local ha de ser representatiu de tota la ciutadania, no només d’una part"

Aldo Ciprian serà el cap de llista de Ciutadans a les eleccions municipals del mes de maig del 2015, segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat. L'executiva nacional de Ciutadans, presidida per Albert Rivera aquest dimecres, dia 12 de novembre; ha aprovat el nomenament del santcugatenc Aldo Ciprian com alcaldable de Ciutadans a l'Ajuntament de Sant Cugat.

Aldo Ciprian
marca la línia que tindria el govern municipal amb Ciutadans al capdavant: “El nou govern local ha de ser representatiu de tota la ciutadania, no només d’una part. I els seus objectius han de ser estrictament locals”. Un dels altres objectius de l'alcaldable de Ciutadans és "atendre a tots els districtes per igual".

Ciutadans a Sant Cugat
La formació liderada per Albert Rivera es va presentar per primera vegada a unes eleccions municipals a Sant Cugat el 2007. Ciutadans va ser llavors la sisena força més votada amb 1.269 vots, un 4,28% del total. El 2011, el partit va rebre 681 vots, el 2,25 % del total.

A les eleccions europees d'aquest 2014 Ciutadans va experimentar un fort creixement, aconseguint el 7% dels vots, que són un total 2.335. Amb aquests resultats, la formació hagués aconseguit dos regidors a l'Ajuntament.

 
Comentaris

Destaquem