Alumnes de La Farga guanyen el premi al Projecte Científic a La FIRST Lego league de la UVic

Els estudiants van ser reconeguts pel desenvolupament d'una aplicació mòbil que intenta prevenir la població de catàstrofes naturals com els huracans

L’equip de l'escola La Farga de Sant Cugat, s'ha endut el premi al Projecte Científic a La FIRST Lego league de la Universitat de Vic (UVic). Els alumnes del centre educatiu de Mira-sol van ser reconeguts amb el Premi Girbau al Projecte Científic pel desenvolupament d'una aplicació mòbil que intenta prevenir la població de catàstrofes naturals com els huracans, aquest diumenge, 9 de febrer, a l'edifici Torre dels Frares de la UVic.

A la competició l'equip The Santperencs de Sant Pere de Torelló és va endur el Torneig FIRST Lego League. La segona classificació va anar a parar a l'equip AH Robots de Badalona. Ara els dos equips podran participar a la final estatal. A l’edició d’enguany a la UVic hi van participar finalment 19 equips procedents de Barcelona, Badalona, Montcada i Reixach, Sant Cugat, Granollers, Manresa, Girona, Vic, Tona, Gurb, Manlleu i Sant Pere de Torelló.

La FIRST Lego League és una competició de robòtica d’àmbit internacional en la qual els equips participants han de dissenyar, construir i programar robots construïts amb peces de Lego en base a un tema proposat, que enguany era Nature’s fury (solucions innovadores per prevenir i/o pal·liar les conseqüències derivades de desastres naturals). En paral·lel a la competició, els equips també han de fer l’exposició d’un projecte científic relacionat amb el tema proposat. El torneig s'emmarca en el programa de Promoció del Talent de l’Escola Politècnica Superior, i compta amb la col·laboració de la Fundació Scientia i el 9 Nou, i amb el patrocini de les empreses GMV,Girbau, Isern, Elausa, Some, Casa Tarradellas i de la delegació a Osona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

 
Comentaris

Destaquem