Àngels Ponsa omplirà l'escó que Lluís Recoder deixarà al Parlament

L'exconseller deixarà de ser diputat després del ple del Parlament de la setmana que ve

Àngels Ponsa. FOTO: Cedida Àngels Ponsa. FOTO: Cedida
L'exconseller de Territori i Sostenibilitat i exalcalde de Sant Cugat,  Lluís Recoder, ha comunicat al president de la Generalitat Artur Mas la seva intenció de deixar de ser diputat. Concretament deixarà de ser-ho després del ple del Parlament de Catalunya de la setmana que ve. L'exconseller ha fitxat per la consultoria privada KPMG.

Els motius per la seva renuncia corresponen a l'àmbit personal, tal com va explicar el mateix Recoder, la passada tardor, quan va anunciar que no tornaria a formar part de l'executiu català després de les eleccions de 25 de novembre. L'escó que Lluís Recoder deixarà buit serà ocupat per la santcugatenca Àngels Ponsa (CDC), exdiputada del Parlament català i extinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Lluís Recoder va ser alcalde de Sant Cugat des de l’any 1999 fins a finals del 2010 quan va deixar l’alcaldia per acudir a la crida d’Artur Mas al govern de la Generalitat. Anteriorment havia estat diputat a les Corts Generals a Madrid i també diputat al Parlament de Catalunya.

Llegeix l'entrevista que li va fer el TOT

 
Comentaris

Destaquem