Arcadi Oliveres, premi internacional Alfons Comín

El jurat del premi ha escollit el santcugatenc per "treballar sense treva per donar a conèixer les causes que originen la injustícia i la violència del sistema neoliberal i també el negoci de la guerra"

Arcadi Oliveres, president de la Universitat Internacional de la Pau, ha estat guardonat amb el 28è Premi internacional Alfons Comín per la seva lluita contra les injustícies. L'acte de lliurament del reconeixement s'ha fet aquest dimarts a la tarda al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que ha repassat la trajectòria d'Oliveres, es va encarregar de lliurar el premi.

El jurat del premi ha escollit el santcugatenc per "treballar sense treva per donar a conèixer les causes que originen la injustícia i la violència del sistema neoliberal i també el negoci de la guerra". El tribunal ha fet palès també que el president de Justícia i Pau i professor d'economia aplicada de la UAB "ha compromès la seva vida generosament en la construcció d'un món més just on sigui possible la pau".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem