Arriba la Festa dels Ocells a Collserola amb activitats per a tots els públics

La festa se celebra per commemorar el Dia Mundial dels Ocells, que té lloc el primer cap de setmana d'octubre

La Festa dels Ocells se celebrarà aquest diumenge 8 d'octubre al Parc de Collserola, a Can Coll, amb un programa atractiu d'activitats i propostes per a tots els públics. Aquesta festa s'emmarca en la celebració del Dia dels Ocells a Collserola, que va començar el cap de setmana passat del 30 de setembre i 1 d'octubre. És ara a la tardor quan milers d'aus migratòries travessen el territori a la recerca de terres més càlides, i per tant un dels millors moment per observar-los i conèixer-los.  

El programa de la festa d'enguany inclou una xerrada i itinerari del divulgador ambiental Pere Alzina, jocs i tallers per a petits i grans, punts d'informació, un racó de contes i l'exposició fotogràfica sobre les aus Focus on Birds. Tot plegat es desenvoluparà durant el diumenge a Can Coll i és una oportunitat perquè petits i grans coneguin l'ecosistema del seu entorn.

El Dia Mundial dels Ocells se celebra cada primer cap de setmana d'octubre, però aquest any el grup SEO /BirdLife Catalunya ha aprofitat per homenatjar els milers d'aficionats a l'ornitologia que contribueixen a la millora del coneixement dels ocells a través de múltiples projectes. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem