L'Associació d'Amics del Ferrocarril, a tota màquina

L'entitat santcugatenca, amb un any i mig d'història, compta amb una àmplia col·lecció de maquetes i documents relacionats amb els trens

L'Associació d'Amics del Ferrocarril és una entitat santcugatenca que va néixer fa poc més d'un any i mig. La seva seu, el pis de l'antic cap d'estació de l'estació de Can Sant Joan, s'ha convertit en un petit món del tren.

Les tres sales principals de la seu: la Sant Cugat, la Rubí i l'Alpina, s'han convertit en una autèntica escena ferroviària, sigui a la ciutat o a la muntanya. La cura dels paisatges, fins a l'últim detall, i els diversos trens que circulen d'una sala a una altra, transporten al visitant per cadascun dels racons pels quals passen les vagonetes.

Una meravella que tot just ara l'entitat ha començat a compartir amb totes aquelles persones que vulguin. Doncs cada primer dissabte de mes de 10:30h a 13:30 hi ha jornades de portes obertes.

L'entitat

L'Associació d'Amics del Ferrocarril compta amb 25 socis i espera seguir creixent.

Actualment els socis es troben els dimecres i els dissabtes a la tarda, quan comparteixen la seva afició per les maquetes del tren.

L'entitat, que està preparant maquetes noves, també repara maquetes d'altres aficionats d'aquest petit món i compta amb un gran arxiu bibliogràfic del món del tren que ha estat cedit, principalment, pel president honorífic, Xavier Sala.

 
Comentaris

Destaquem