L'aprenentatge continua als campus d'estiu

El curs escolar ja s’ha acabat, però el ritme no s’atura. El juliol és sinònim de colònies i casals per a molts infants. A Bellaterra es respira estiu i algunes escoles i entitats ofereixen campus o casals per poder-lo aprofitar al màxim.

És el cas del Club Bellaterra que organitza un campus obert a nens i nenes d’entre 3 i 14 anys, on fan esports segons l’edat, excursions i practiquen l’anglès. Les escoles Ramon Fuster i El Til·ler també organitzen casals per als alumnes que tenen durant l’any. Aquestes, però, ho fan com un servei per a les famílies. La primera fa molts jocs de cooperació, piscina i una excursió a la setmana amb altres escoles de la Fundació Collserola. L’escola Waldorf-Steiner El Til·ler també va a la piscina, fa activitats al parc del costat de l’escola i al camí verd de Bellaterra. L’escola bressol La Llar d’en Pitus es manté oberta tot el juliol i tracten temes com l’aigua i l’estiu. En el cas del centre ocupacional Els Xiprers es redueix la jornada fins a les 15 h. L’escola d’educació especial Bellaire no organitza casals, però ajuda les famílies a trobar alternatives en els seus municipis d’origen. El Musical ha fet casals de música per a nens i nenes de 3 a 5 anys, un curs intensiu de cambra, una trobada d’instruments de corda i la setmana que ve farà un campus de música, creativitat i moviment amb assistents de tota Catalunya i Espanya.

Enguany serà el 10è any del curs de Soundpainting per a joves, mestres i adults provinents de tota Europa. A finals de juliol arribaran els campaments del Grup Escolta Bellaterra i finalment destaca el Campus Ítaca, un projecte de la UAB per a joves de 15 anys procedents de diferents instituts de la província de Barcelona.

 
Comentaris

Destaquem