Boehringer amplia la família del medicament per a gossos Vetmedin

La farmacèutica va treure al mercat un fàrmac per la insuficiència cardíaca congestiva el 2013, ara ha incorporat dos formats més dels comprimits amb l'objectiu de facilitar el subministrament de la dosis

Boehringer Ingelheim, una de les companyies farmacèutiques de Sant Cugat, ha incorporat dos nous formats al medicament Vetmedin, un fàrmac per tractar la insuficiència cardíaca congestiva dels gossos. La multinacional va treure aquest medicament al mercat l'any 2013 i ara ha ampliat la família amb els nous comprimits per tal de facilitar l'administració dels fàrmacs als animals. Els dos nous comprimits són masticables de 2,5 i 10 mg.

Les noves presentacions faciliten la ingesta a les mascotes, independentment de la seva grandària, raça o condició; al nou producte s'ha incorporat extracte de carn per fer-ho més apetitós. A més, per facilitar al propietari l'administració, els comprimits tene forma ovalada i es poden dividir per la meitat, per tal d'administrar la dosi exacta en funció del pes corporal.

La insuficiència Cardíaca Congestiva
La Insuficiència Cardíaca Congestiva (ICC) és una patologia en la qual el volum de sang expulsat pel cor cap a l'organisme és insuficient per cobrir les necessitats metabòliques de l'organisme. Això es deu principalment a dues malalties cardíaques: la insuficiència valvular auriculoventricular i la cardiomiopatia dilatada.

La primera és la malaltia cardíaca més comuna en gossos, i es presenta amb major freqüència en gossos de talla petita i mitjana. Durant aquesta malaltia, les vàlvules cardíaques es degeneren, la qual cosa impedeix que tanquin correctament, provocant alteracions en la musculatura cardíaca i en la capacitat del cor de bombar la sang cap a l'organisme. D'altra banda, la cardiomiopatia dilatada afecta amb major freqüència a gossos de races grans, afectant les cèl·lules del múscul cardíac que es deterioren fent que el cor perdi la capacitat de contreure's i bombar de forma adequada la sang a l'organisme. Ambdues patologies deriven en ICC i requereixen un tractament per a tota la vida en aquests pacients.

 
Comentaris

Destaquem