Bruno de Salvador deixa el PP però segueix de regidor

De Salvador: "Com a cristià no puc estar en un partit que va contra el dret a la vida"

"L'incompliment electoral per part de Rajoy amb la retirada de la llei en contra de l'avortament em fa deixar el partit". Amb aquestes paraules Bruno de Salvador, regidor dels populars a la ciutat, ha justificat la seva marxa del Partit Popular de Sant Cugat. Preguntat pel TOT Sant Cugat, el president del PP a Sant Cugat, Jordi Carreras, no s'ha volgut pronunciar sobre la decisió de Bruno de Salvador.

Després de parlar-ho amb els seus companys de partit, De Salvador ha pres la decisió perquè, segons diu, "el PP tenia el compromís electoral i la obligació de prohibir una llei que atempta contra la vida". A més, afegeix, "en els estatuts del partit es defensa aquest principi fonamental i com a cristià no puc estar en un partit d'aquest tipus". També ha dit que Rajoy ha demostrat que "l'únic que l'interessa són els vots i els principis els deixa de banda".

Seguirà de regidor
La seva marxa del partit no l'aparta de l'Ajuntament de Sant Cugat. És més, segons De Salvador "no deixaré l'acta de regidor perquè continuaré defensant les polítiques amb les quals em vaig comprometre ara fa quatre anys, incloent el dret a la vida. així que seguiré treballant per Catalunya i per servir el bé comú".

Quan el TOT li ha preguntat què pensaven la resta de membres del partit sobre el seu adéu, De Salvador ha dit que "em sap greu perquè ens tenim molt d'apreci, però el bé i l'interès comú està per sobre dels personalismes".

 
Comentaris

Destaquem