Càritas rep 2.171 kg de l'hort solidari de Valldoreix

L'Hort solidari de Valldoreix ha entregat des de la seva posada en marxa, al juliol d'aquest any, fins ara, un total de 2.171 kg de verdura biològica a Càritas Sant Cugat. La iniciativa, que impulsa l'EMD de Valldoreix, reparteix un cop per setmana un lot de vegetals, perquè Càritas els lliuri entre les persones amb risc d'exclusió que cada setmana van a recollir aliments.

"Nosaltres ja repartíem producte fresc com carn, pollastres i ous", ha recordat la coordinadora de Càritas Sant Cugat, Amèlia de Juan que ha afegit: "però aquesta aportació ens ha permès complementar l'alimentació de manera més equilibrada". Enciams, carbassons, bledes, tomàquets, pastanagues, figues, pebrots, cogombres i albergínies són alguns dels productes frescos que han pogut menjar els usuaris del Rebost d'aquest hort solidari. A més, i en algunes ocasions Càritas ha cedit part d'aquesta producció a altres Càritas.

La gran novetat d'enguany ha estat l'inici del projecte de L'hort solidari, que es va engegar a Valldoreix gràcies a la cessió d'un terreny per part de l'EMD. Un equip de voluntaris són els responsables de gestionar la producció de l'hort. En sis mesos s'han recollit un total de 2.171 kg i 4.119 unitats. Tots els productes i hortalisses de temporada es fan arribar al Rebost.

 
Comentaris

Destaquem