Carme Roca dimiteix com a presidenta de la Coordinadora d'AMPAs de Sant Cugat

Roca ha pres aquesta decisió després d'implicar-se en el projecte d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) pels comicis municipals

La presidenta de la Coordinadora d'AMPAs de Sant Cugat, Carme Roca ha presentat la seva dimissió aquest dissabte 21 de febrer. Tal com diu Roca, la decisió ve presa per "la implicació com a independent en el projecte de la secció local d’Esquerra Republicana de cara als propers comicis municipals".

Roca considera poc ètic alternar els dos càrrecs, més tenint en compte l’estreta relació que hi ha entre ells amb l’àrea corresponent de l’Ajuntament. Tot i això, Carme Roca no es desvincularà de la seva lluita per l'educació pública i de qualitat. Doncs serà ratificada per entrar com a independent a les llistes d'ERC per als comicis de maig, durant la propera assemblea de militants, que tindrà lloc el divendres 27 de febrer.

D'altra banda, pel que fa a la coordinadora d'AMPAs, la fins ara sotsdirectora, Marina Rius, serà la Presidenta en Funcions fins el proper 3 de juny, quan s'ha convocat una assemblea per decidir la persona que s'encarregarà de la presidència de l'entitat.

 
Comentaris

Destaquem