Comença a definir-se el nou nucli d'habitatge de Can Cabassa

Aquests habitatges es construiran en una parcel·la que es troba en la prolongació del carrer Granada

El Ple Municipal del desembre ha aprovat inicialment l'expedient urbanístic del Pla de Millora Urbana del Sector de Can Cabassa, on està prevista la ubicació d'un projecte de 178 habitatges de protecció oficial, 91 de lliures i 12.000 m2 de sostre dotacional (habitatge per a joves o gent gran). Aquest nucli d'habitatge es construirà en una parcel·la que es troba en la prolongació del carrer Granada.

L'actuació està condicionada pel pagament del deute que té l'Ajuntament amb l'empresa Adif, ja que dintre d'aquest planejament es contempla el solar que ha de cedir l'Ajuntament a l'empresa ferroviària per a la construcció d'habitatge lliure i l'edifici de 24 habitatges de protecció oficial que es vendrà. Segons el regidor d'Urbanisme, Pere Casajoana, el Pla de Millora s'ha de desenvolupar amb certa rapidesa perquè l'any 2016 hi ha el primer pagament del solar.

S'ampliarà l'àrea comercial
Amb aquest Pla de Millora es crea una nova centralitat adjacent a la ja existent, amb l'ampliació de l'àrea comercial existent al carrer Sabina Canyameras i una plaça central que amplia la zona verda del carrer Ignasi Barraquer. Aquesta ordenació també permet traçar recorreguts per a vianants i bicicletes, mentre que la circulació amb vehicle de tracció es farà perimetralment.

L'oposició no veu clar el projecte
Una de les crítiques que han fet els partits de l'oposició a aquest Pla de Millora Urbana ha estat la celeritat amb què s'ha dibuixat aquest projecte i la manca de consens. El PP i Bruno de Salvador també han considerat incoherent que es faci tant habitatge social en aquesta zona del barri de Mira-sol. La proposta s'ha aprovat amb catorze vots a favor, sis abstencions i quatre vots en contra.

 
Comentaris

Destaquem