Comença la urbanització del carrer de la Font a Les Planes

Els treballs duraran uns dos mesos, estan impulsats per l'Ajuntament i es financen amb diners de lliure disposició del barri

Aquesta setmana han començat les obres d'urbanització del carrer de la Font, al barri de Les Planes, impulsades per l’Ajuntament. Aquesta actuació té un cost de 235.000 euros i es finançarà, segons es va aprovar al Consell de Barri de les Planes, amb diners de lliure disposició d’aquest districte.

Els treballs contemplen efectuar una urbanització integral d’aquest carrer, que actualment és de terra: es pavimentarà, es construiran voreres i es renovaran l’enllumenat i els serveis soterrats.

Aquestes obres també inclouen l’arranjament de la plaça de Maria Antònia, que s’integrarà millor a l’entorn i s’hi ordenarà l’aparcament que existeix. El conjunt d’aquestes obres, que està previst que finalitzin abans de Nadal, van a càrrec de l’empresa Fertres.

D’altra banda, cal recordar que les obres d’urbanització integral del carrer Nostra Senyora de l’Estrada ja han finalitzat. En aquest cas el cost d’aquest projecte, de 235.000 euros, va anar a càrrec del Pla de Barris de les Planes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem