10.000 vals gratuïts per als aparcaments soterrats per potenciar el comerç local

L'acord és fruit de la col·laboració entre Sant Cugat Comerç, l'empresa Telpark i l'Ajuntament

Els establiments comercials del centre de Sant Cugat regalaran 10.000 vals gratuïts per als aparcaments soterrats, després d'un acord de col·laboració entre Sant Cugat Comerç, l'empresa Telpark i l'Ajuntament. L'objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar a la ciutadania l'accés als comerços i locals de restauració locals.

Els vals, de 30 minuts, seran vàlids fins al 9 de juny i es podran utilitzar als aparcaments soterrats que gestiona l'empresa Telpark: pl. Quatre Cantons, pl. Lluís Millet, pl. Vila, pl. can Quitèria i Torreblanca (accés c. Puig i Cadafalch). L'acord s'ha formalitzat en un acte que ha comptat amb la presència de la presidenta de Sant Cugat Comerç, Aïda Fernández; la representant de Telpark, Carolina Verdugo; i el tinent d'alcaldia de Dinamització de la Ciutat i Comerç, Bernat Picornell (ERC Sant Cugat).

Durant l'acte, l'empresa Telpark també ha informat que està ampliant els punts de recàrrega de vehicles elèctrics en aquests aparcaments per tal de donar resposta a la creixent demanda d'aquest servei i afavorir així l'accés de vehicles elèctrics que contribueixin a la reducció d'emissions de carboni al nucli urbà de la ciutat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem