25 anys al servei del pacient

25 anys després, el Centre de Fisioteràpia Sant Cugat encapçalat per la Sofia Roma segueix treballant pel benestar del pacient. L’equip es defineix com una gran família al servei de les persones

Entrevistem la propietària del Centre de Fisioteràpia Sant Cugat, Sofia Roma

Felicitats per aquest aniversari! Quina valoració fa d’aquests anys?
Vaig començar sola, amb l’edifici actual, tot i que no amb tots els espais oberts. Avui, amb tot obert i a ple rendiment hem consolidat un equip de gent jove i amb empenta que s’implica en els mateixos objectius que em vaig marcar quan vaig l’obrir. Amb el temps hem après molt de la gent amb qui hem treballat.

Quins són els valors principals del centre?
El pacient és el primer. A partir d’aquí, sempre hem treballat per tractar-lo de la millor manera, amb l’objectiu d’aconseguir el seu benestar curant la lesió que tenia o les seves necessitats.

Quina evolució han tingut els serveis que oferiu?
Tinc la sort de tenir un equip molt ben format i ens hem anat diversificant, fet que està molt bé. El nostre centre presta una atenció personalitzada en tots els sentits utilitzant molt la teràpia manual, sense gaire màquines. N’hi ha algunes que són imprescindibles, però la base primera és “la persona amb la persona”.

Quins serveis oferiu?
Nosaltres fem tractaments de rehabilitació de qualsevol patologia, sigui traumatològica, esportiva, del sòl pelvià, gimnàstica postural, neurològica...

Després de bufar les espelmes dels 25 anys, hi ha objectius nous?
Que segueixi igual o millor. Que seguim treballant amb equip defensant la fisioteràpia i l’osteopatia. Amb el pas dels anys la nostra professió està més valorada tot i que encara hi ha intrusisme i poca professionalitat.

I com ho celebrareu?
Farem un acte senzill i d’agraïment a tots els pacients que ens han donat la seva confiança. Estem contentes del camí recorregut i de tots els que han cregut en el centre. 

La celebració

El centre es troba en una zona tranquil·la i cèntrica de la ciutat (c) Villa) FOTO: Artur RIbera

T’esperem al centre el divendres 22 de maig, de 5 a 8 de la tarda: berenar, copa de cava i concert de jazz per celebrar els nostres 25 anys

Més informació
 
Comentaris

Destaquem