contingut promocionat
logo cuinetes

 

Acosta't a Cuinetes per celebrar el seu 6è aniversari amb descomptes i regals

El comerç local, de venda d'estris de cuina, ofereix preus especials i obsequis per una compra mínima

La botiga santcugatenca Cuinetes vol celebrar el seu 6è aniversari amb els seus clients i amics i és per això, que entre el dilluns 1 de juny i del dissabte 13 del mateix mes, l'establiment oferirà promocions, preus especials i regals a totes les persones que realitzin alguna compra a la botiga del carrer Valldoreix, número 45.

 

CUINETES B


Així doncs, l'establiment especialitzat en estris de cuina, petits electrodomèstics i productes per la cocció i conservació d'aliments, oferirà una promoció del 20% de descompte en diferents productes per reemplaçar el plàstic com els tuppers de vidre, les gerres de vidre i les bosses i les tapes de silicona substitutives del paper d'alumini i el film, entre d'altres. A banda, totes les persones que realitzin una compra amb un import mínim de 20€, rebran gratuïtament un ganivet pelador de la marca Arcos.

Compra segura

Interior de Cuinetes FOTO: Cedida

Interior de Cuinetes FOTO: Cedida 

Aprofita l'ocasió i celebra amb Cuinetes aquesta data tan especial. L'establiment manté les portes obertes de les 9.30 a les 14 h i de les 16.30 a les 20.30 h, de dilluns a dissabte. A causa de l'actual crisi sanitària de la Covid-19, el comerç local està seguint totes les mesures sanitàries i els protocols establerts com el control de l'aforament, el repartiment de guants i gel hidroalcohòlic i la desinfecció de l'establiment dues vegades al dia perquè totes les compres siguin segures.

 
Comentaris

Destaquem